reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
opinie są różne i to bardzo skrajne:no:
mam nadzieję że będę zadowolona z tego szpitala, znalazłam że tu rodziła synowa Marcienkiewicza, a rok temu urodziło się tu aż 500 dzieci:-)

a ja zaraz do Gorzowa zmykam, muszę kase fiskalną kupić:baffled: potrzebna mi ona jak....no ale wymóg to wymóg

kochana ile dalas za kase? no a ja jak juz to bede faktury imienne wypisywac... ponoc jak sie przekracza 40tys obrotu miesiecznie to kasa fiskalna jest wymagana a tak nie trzeba wiec ja bede wypisywac programem faktury imienne, zawsze to taniej :sorry2: bo kasy z tego co sie orientowalam najtansze sa cos kolo 1tys :sorry2:

czesc tak wogole mamusie!

hej ciotki klotki:-):-)
Larvunia racja tylko, ze te 40 tys obrotu rocznie to wtedy trzeba wejsc tez na vat, a kasa jest zalezna jeszcze od wykonywanej dzialalnosci.niechodzi o obrót u nas tylko o rodzaj dzialalnosci przy sprzedazy płyt zapisanych danymi ,kasa jest obowiazkowa od razu. my narazie z vatu zrezygnowalismy. a za kase daliśmy niecałe 800zł już razem z ufiskalnieniem.jakby co dam Ci namiary na gościa:-)
Marzenka nie wiem czy wróce tam za płot;-):-)zobaczymy:-)a kasa no właśnie u nas wymagana:crazy:
pisz nam częściej jak Dawidek:-), super, że pokarm masz będzie się najadał:-)no i fotonki koniecznie:-)a jak u Ciebie, jak Ty się czujesz ryba?
Madzia a Ty dziś gdzie?:-p:-)widziałam, że na gadu latałaś:-):-)
Befatka Andzia miłego dzionka:-):-)

a ja byłam wczoraj na monitoringu:-):-)i mam jajo:-) w prawym jajniku 16,9:-):-):-) wczoraj jeszcze dałam na luz, ale dziś mój to spać nie będzie:-D:-D:-):-):-)

beti jestem na twoje zawolanie :tak::tak:
wstalam juz przed 7 przyszykowalam obiadek dzis robie placki ziemniaczane wyszla cala micha ale bede smazyc z godzine :-:)-D
super ze masz "jajo" moze cos tym razem bedzie..trzymam kciuki :tak:
to przed mezem dzis ciezka i dluga noc hihi :-D:-D:-D ale niech dziala moze cos zdziala....
jak tam polatalas po sklepach w Gorzowie?

Marzenka dawaj tu predko fotki maluszka..:tak::tak:

a Beti jak to teraz jestes na urlopie czy jak?? ze piszesz ze nie wiesz czy wrocisz za plot :sorry2:

no to ja dzis kochana idę do Ciebie na placki:-):-):-)baardzo lubię placki:-):-)
po sklepach nie za bardzo, pojechaliśmy po tą kase, potem po reklamę i tyle czasu nam to zajęło, że wracaliśmy bo ja na monitoring, mieliśmy jeszcze do Castoramy, ale już czasu brakło
ale pojechaliśmy po tą kasę i wjechałam w jakieś podwórko obok tego sklepu, zadowoleni poszliśmy, wracamy a tu szlaban zamknięty:szok::szok:, a ludka żadnego, popatrzeliśmy na siebie jak my wyjedziemy, zaczelismy sie smiac sami z siebie, w końcu mój podnosił siła szlaban, a ja szybko wyjeżdżałam:-):-)był ubaw:-):-)
a ja jestem na zwolnieniu Madzia, ale to już Ci opowiem na żywo;-);-)

reklama
Do góry