reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

hej laski,
wszyscy spia a ja juz nie moglam, od 5 nie spie:eek:
z tym zdjeciem co dalam to szkoda komentowac, wiecznie cos nie tak:no:
ania dzem z dyni na pewno pyszny mniam
larvunia a M chcialby syna czy corke? bo tobie to obojetnie

marzenka tylko z tymi butami orotpedycznymi tez trzeba uwazac, najlepiej jak po domu dziecko chodzi na bosaka najlepsze cwiczenie dla stopek
a dlaczego powiedzial ze mlody musi nosic ma jakas wade postawy czy stope zle uklada?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Dzien dobry..:-):-)
ja juz kawe pije szymek juz zaprowadzony dzis na 8 musial byc
bo jedza sniadanie i jada do domu starcow...
beda tam wystepowac spiewac itp...
a ja pytalam dentyste o lapisowanie zebow tak jak u was robia to powiedziala ze robia takie cos ale od 6 lat dopiero...wczesniej to jedynie wyrywaja
eek.gif

wiec ja nie ide z szymkiem stwierdzilam nie bede mu wyrywac przednich zebow...!!!
moze jak bede w polsce to wybiore sie wtedy i tam mu zrobia lapisowanie...

megi spokojnej drogi i udanego wypoczynku u rodzinki !!!:-):-)

marzenka jak dzis dawidek lepiej?? fajnie ze chlop ci juz wraca do domku :tak:
murzynek wyszedl ??:baffled:
a te buty to rzeczywiscie drogie,ja wiem ze najlepiej jest jak na boso dziecko chodzi w domu tzn.bez kapci moje tak czesto lazily i do dzis...

ciacho szkoda ze taka reakcja byla ...

larvunia to ladnie pospaliscie nie ma co....spiochy z was :-):-)

niuskaa fajnie ze sprawa skonczona i choc troche wam oddadza kasy zawsze to cos :tak::tak:

poszlam do ortopedy bo dawidek stopy do srodka daje,
dzis juz lepiej,w nocy tak mi przywalil stopa w policzek ze od razu postawil mnie na nogi:-D:-D:-D:-D
murzynek wyszedl:-)dzis go przeloze masa i bedzie super:-)
w domu dawid ciagle na boso chodzi nawet papci mu jeszcze nie kupowalammbo ma te skarpetki z zelowym spodem i sa super wiec po co kapcie:-D
znikam bo moj zaraz bedzie:-)ale sie ciesze

hej madzia
to z leczeniem zebow u was niebardzo, ze tylko wyrywaja :(
ale tu nie zalapisuja ci zeba poki nie usuna prochnicy, przynajmniej nasz dentysta tak robi,
bo mowi to tak jakby plombe zalozyc na zeba z prochinca

hej madzia
to z leczeniem zebow u was niebardzo, ze tylko wyrywaja :(
ale tu nie zalapisuja ci zeba poki nie usuna prochnicy, przynajmniej nasz dentysta tak robi,
bo mowi to tak jakby plombe zalozyc na zeba z prochinca

a no widzisz tu tylko by wyrywac chcieli dla mnie to glupota wyrywac zeby mleczne na przodzie i ma dziecko tak chodzic bez zebow kilka lat...:wściekła/y::wściekła/y:
no nie wiem mnie znajoma mowila ze normalnie jej dentysta lapisuje zeby z prochnica hmm...wszedzie inaczej...
ja mame wysle u nas w mczu to pojdzie i zapyta naszej dentystki
:tak::tak:

kurcze a ja od rana pije capucinno z bita smietana hehe :-):-)

Witajcie ja tylko na moment...zaraz wyjeżdżamy więc chciałam się pożegnać:tak: na pocieszenie dodam, że wracam w poniedziałek bo mojemu odwołali kurs i we wtorek do pracy także znikam na 4 dni:-):tak:a jutro robimy Zuzki urodzinki fotki będą więc cierpliwości;-) trzymajcie się wszystkie do zobaczenia:tak:;-)

hej hej
Ja wyjatkowo o tej porze bo czekam na mojego przystojniaka z avonu heheh;-)W sensie paczke musze odebrac od kuriera.Mam nadzieje ze zaraz bedzie to jeszcze do wyrka wskocze na odzinke :)
Ciasteczko-nie przejmuj sie bedzie dobrze jak rodzinka troche ochłonie to docenia prezent
Madzia -tez raczej bym nie wyrywała zabów dopuki bym sie z polskim specjalista nie skonsultowała
Marzenka -ciesze sie awidek lepiej sie czuje ucałuj smyka .
To sie dzis z Madziarena chłopami cieszycie :-D
Miłego dnia laseczki

O widze befatka zawitala rzeczywiscie to nie twoja pora hehe :-D:-D
to czekaj pewnie zaraz przystojniaczek zawita :-D:tak:
co tam malutka porabia?? spi??

reklama
Witam sie i ja:) megi udanego wyjazdu. Ciacho, asienka- 3 majcie sie marzenka- te buty takie drogie wiem brat małemu musi kupować takie z twardą piętą i wysokie... Befatka- i co był przystojniak? Magda- według mnie to strasznie glupie wyrywac dziecku zdrowe zeby:( a my jutro rano jedziemy na usg serca dzidziusia, boję sie ze znow cos bedzie nie tak:(

Ostatnia edycja:
Do góry