reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

larvunia to super, nie bedzie cie bolec:-) a zatruwa sie zeba żeby np.kanaly wyczyscic, bo na to znieczulenie mozna nie isc
a zalozyla ci opatrunek bo widac na raz nie dalo rady i zalozyla ci fleczer zebys miala zeba zatkanego,
ja mialam takie opatrunki lecznicze zeby zeba uratowac i nie zatruwac to chodzilam z 6tyg z tym i pozniej dopiero normalna plomba

reklama
bylo nie bylo PR ale dentystow dalej nie nawidze i pewnie juz byn nie poszla szybko gdyby wlasnie nie bol :sorry2: bo przeciez pol nocy nie przespalam dzis :sorry2:
ciacho... nie wypadl Ci ten opatrunek przez 6 tyg? Mi mowila ze moze wypasc wiec mam natychmiast przyjasc jak cos zauwaze :tak:
megi nio cos zalewa nam przy deszczowej pogodzie, ja sie nie znam na tym... gazownik mnie wkur.w.i.l dzis :dry: Bo z nowu jak bedzie gdzies trzeba jechac a bedzie padalo to na paliwie trzeba bedzie a to mi sie nie kalkuluje :dry:

edit:
jeszcze dzis jade do g-wa z mlodym do lekarza po wyniki.. ciekawe co z tym OM tym razem bedzie. Czy w normie... Obiad zjadlam wlasnie jakbym z tydzien nie jadla ;p i zaraz po malego ide... wiec do wieczorka!!!

Czesc
Spaaccc mi sie chce!!!
Mogła by Kajka pasc to bym z nią sie połozyła.
Madziarena-moze inhalacje albo postawienie beniek cos pomogą?A i tj.dziewczyny pisza tez skonsultowałabym sie z innym lekarzem
Larvunia -dobrze ze poszłas do dentysty ;-)
Ciacho <katgen rzućcie pierogiem :).Mi dzis śniły sie pierogi z kapustą i grzybami heheheh.Ja to zarłok jestem az mi sie to zarcie po nocach sni:sorry2:
Megi zazdroszcze wyjazdu do rodzinki ale tez po kilku dniach zawsze chce juz do domku

Narobiłyscie mi ochoty na horror moze cos dzis sobie zassam
Miłego wieczorku laseczki

PR -tez juz wyglądam jak człowiek w sobote była u mnie fryzjerka jak ja uwielbiam włosy w te pierwsze dni po fryzjerze w sensie do pierwszego mycia

Hejka to znowu ja :-D:-D
my bylismy po obiadku w lidlu po bazylie dla jaszczurki :tak::biggrin2:
a teraz odpoczynek...

ciacho co to jest 4 pierozki :-D ja zjadam bynajmniej ze 6 :tak:

larvunia dobrze ze zabek jako tako zrobiony :tak: wazne ze nie boli :tak:

o hej befatka...a ty kiedy do polski sie wybierasz?? na swieta lecisz??:baffled:

Daffi a ty gdzie sie podziewasz?? nie zagladasz do nas od kilku dni nie podobne to do ciebie hehe...

no nic ide cos podjesc bo glodna sie zrobilam...

Paaaa :tak:

Ostatnia edycja:
juz po wizycie kolezanki:-)
madziarena super by bylo :-):-):-):-)ale to jak beda jeszcze w srode czy w czwartek rano?bo ja teraz niewiem jak w pracy sie umawiac:-):-)jeju ale mi humor poprawilas
katgen niby tak i duzo czasu mialam na przemyslenie roznych spraw i mam nadzieje ze teraz bedzie lepiej,oj nie masz pojecia jak ja sie stesknilam.........
a tak z innej beczki,co kogo spotkam to mowia mi ze zmizernialam na buzi:szok::szok::szok:nie dosc ze 5kg mi ubylo to i buzia szczuplejsza:-D:-D:-D:-Dwiecie co ale plakac mi sie chce bo ciesze sie zemiesiac tak szybko zlecial,oj dal mi ten czas w kosc:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ja dopiero osiadłam na tyłku. Oczywiście mój m miał zrobić obiad, a jak przyszłam to usłyszałam "już wróciłaś??". Czasami się zastanawiam czy on bardziej wolni mnie czy swój komputer ;/.

reklama
Do góry