reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
a u mnie wieczor sie dopiero zaczyna,dawid juz spi:-D
hmm co ja bede robic:szok::-D:-D
ania pr to prawda zimno jzu wieczorkami,i odechciewa sie wychodzic,
daiwd mi koncert zrobil na placu zabaw a to tylko dlatego ze chcial ciagle na rece no ale ilez mozna go tachac no sorry,kiedys to wogule na dworze nie chcial na rece a teraz:szok::szok::szok:
katgen maasz jeszcze pierozki?bo jabym se zjadla zmila checia:-)
wyslanniczka bo oni to przewaznie przychodza jak cos chca:-D

a u mnie wieczor sie dopiero zaczyna,dawid juz spi:-D
hmm co ja bede robic:szok::-D:-D
ania pr to prawda zimno jzu wieczorkami,i odechciewa sie wychodzic,
daiwd mi koncert zrobil na placu zabaw a to tylko dlatego ze chcial ciagle na rece no ale ilez mozna go tachac no sorry,kiedys to wogule na dworze nie chcial na rece a teraz:szok::szok::szok:
katgen maasz jeszcze pierozki?bo jabym se zjadla zmila checia:-)
wyslanniczka bo oni to przewaznie przychodza jak cos chca:-D
no bo z tyami facetami tak jest ze jak cos chca to przychodza;p ja mowie do mojego umyj naczynia a ten no juz i oczywiscie nerw a ja to mam cala w skwronkach po nicm ciagle gary myc o nie ma tak;p

a ktos zna taki sklep jak TEXIL MARKET ?bo u mnie otwieraja 28go jestem ciekawa jakie ciuchy beda jakosciowo,
pr no coz tacy sa faceci,taka ich uroda,jak sa to jest zle bez nich tez jest zle :):):)wiec lepiej niech bedzie tak jak jest:)a powiedz co tam u asienki sluchac ?dawno nie pisala

marzenka znam ten sklep fajne rzeczy maja i tanie :tak::tak:
jest w slubicach i zawsze go odwiedzam :tak:
a z tym na rece to znam to mlody wymusza do dzis :angry::angry:
i potrafi wrzeszczec na ulicy zebym go tylko wziela :wściekła/y::wściekła/y:
a on ma 3,5 roku masakra :angry::angry:

no nic do juterka :-):-)

no wlasnie cos kojarze magda ze kiedys cos pisalysmy o tym sklepie.
no wiesz moj jest jeszcze maly ale ledwo otworze dzrwi od domu a ten jzu ryczy ze na rece i tak caly czas,po schodach tez nie chce schodzic aniw chodzic,a mi tez jest ciezko go nosic,bo zanim dojde do domu jestem cala zgrzana i umeczona,juz nie wspomne o wzieciu zakupow.

no wlasnie cos kojarze magda ze kiedys cos pisalysmy o tym sklepie.
no wiesz moj jest jeszcze maly ale ledwo otworze dzrwi od domu a ten jzu ryczy ze na rece i tak caly czas,po schodach tez nie chce schodzic aniw chodzic,a mi tez jest ciezko go nosic,bo zanim dojde do domu jestem cala zgrzana i umeczona,juz nie wspomne o wzieciu zakupow.

rozumiem cie bardzo dobrze kochana :tak::tak:
powiem ci nie ulegaj niech ryczy bo ja uleglam raz drugi i teraz mam przekichane :angry::angry:
a maly jak reaguje ze taty nie ma?? pyta o niego??

no nic ide pod prysznic i zaraz seriale :-):-)

Madzia nie lecimy na swieta do PL bo mnie nie stac jak patrzałam teraz w dogodnym nam terminie to dla naszej rodzinki 2+1dziecko wyszło 623Łi to tylko z bagazem podrecznym wiec dziekuje
Najprawdopdobniej pojawie sie w seierpniu i jakos koło pazdziernika jeszcze bo mój brat sie żeni :-)chyba
Uciekam laski miłej nocki

wiesz co osttanie dni to chyba juz sie przyzwyczail ze taty nie ma,na poczatku tylko ciagle tata i tata co widzial jakiegos faceta to krzyczal tata,w nocy przychodzil do mnie i wolal tate :)widac ze teskni.
wiesz co ja staram sie nie ulegac ale wkurza mnie to ze caly blok musi slyszec jak mi wrzeszczy wiecie jak to sasiedzi......wlasnie najgorzej jest jak na dworze mi robi jakies afery..
dzis to go wynioslam z placu zabaw do parku tam tez akcja ale sie nie dawalam,potem zaczelam go zagadywac i tak jakos szedl i przeszlo mu.
zmykam na serialiki :)
dobranoc

reklama
a ktos zna taki sklep jak TEXIL MARKET ?bo u mnie otwieraja 28go jestem ciekawa jakie ciuchy beda jakosciowo,
wow ale masz faaaaaaajnie, to extra sklep! Tam sa ciuchy, buty, zabawki, spineczki i nawet zabawki, nawet nike czy adidasa mozna znalesc z ciuchow. To sa nowe ciuchy ale ze starych kolekcji ktore sie nie sprzedaly... mozna super ciuchy wynajdowac! Ja tam kupilam skarpetki dla mlodego za 3 zl albo koszulki na ramionczka za 5-7 zl albo bluzeczki za 12 zl dresy po 18zl..... no powaga az Ci zazdroszcze :-)

Z frucia wynikow wszystko w normie :tak: Ciesze sie bardzo :tak:

edit:
co do jakosci tych ciuchow kochana to zalezy na co trafisz bo sa i takie co nitki wisza z kazdej strony i cieniutkie ale za to wlasnie za grosze...

marzenko wspolczuje akcji z malym, moj mi jakos chyba nigdy akcji zadnej nei zrobil jeszcze... nie pamietam bynajniej.

Ostatnia edycja:
Do góry