megi17
Mama Zuzi i Pawełka
dobranoc mówię już bo ten mój wciąż na kompie siedzi jak w domu jest, masakra
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no bo z tyami facetami tak jest ze jak cos chca to przychodza;p ja mowie do mojego umyj naczynia a ten no juz i oczywiscie nerw a ja to mam cala w skwronkach po nicm ciagle gary myc o nie ma tak;pa u mnie wieczor sie dopiero zaczyna,dawid juz spi
hmm co ja bede robic
ania pr to prawda zimno jzu wieczorkami,i odechciewa sie wychodzic,
daiwd mi koncert zrobil na placu zabaw a to tylko dlatego ze chcial ciagle na rece no ale ilez mozna go tachac no sorry,kiedys to wogule na dworze nie chcial na rece a teraz
katgen maasz jeszcze pierozki?bo jabym se zjadla zmila checia:-)
wyslanniczka bo oni to przewaznie przychodza jak cos chca
no wlasnie cos kojarze magda ze kiedys cos pisalysmy o tym sklepie.
no wiesz moj jest jeszcze maly ale ledwo otworze dzrwi od domu a ten jzu ryczy ze na rece i tak caly czas,po schodach tez nie chce schodzic aniw chodzic,a mi tez jest ciezko go nosic,bo zanim dojde do domu jestem cala zgrzana i umeczona,juz nie wspomne o wzieciu zakupow.
wow ale masz faaaaaaajnie, to extra sklep! Tam sa ciuchy, buty, zabawki, spineczki i nawet zabawki, nawet nike czy adidasa mozna znalesc z ciuchow. To sa nowe ciuchy ale ze starych kolekcji ktore sie nie sprzedaly... mozna super ciuchy wynajdowac! Ja tam kupilam skarpetki dla mlodego za 3 zl albo koszulki na ramionczka za 5-7 zl albo bluzeczki za 12 zl dresy po 18zl..... no powaga az Ci zazdroszcze :-)a ktos zna taki sklep jak TEXIL MARKET ?bo u mnie otwieraja 28go jestem ciekawa jakie ciuchy beda jakosciowo,