reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Hej Marzenka !!!
to super ze z pokarmem i karmieniem jest lepiej bedzie coraz lepiej musiscie sie razem zgrac :tak::tak:
a co do kompieli to rozumiem ja tez to mialam...:-)
a tesciowa wpada do was??
powiedz polozna juz byla u ciebie?
bo u nas bardzo szybko po 2 dnich juz przyszla....:tak:
co do pepuszka to jak nie ma zadnej ropki to chyba oki,przemywaj mu czesto tym fioletem i odpadnie predko :tak::tak:
zmien kochana suwaczek bo juz chyba w ciazy nie jestes :-D:-D
i wstaw tu foteczke malego Dawidka :-)
oraz pokaz go jeszcze nam....

pozdrawiam mamusiu !!!

reklama
dziękuję za odpowiedź Magdamir:-)
niedługo mam termin porodu a o tym szpitalu nic nie słyszałam a w necie nic nie znalazłam:no:
gratuluję synka, mamusiu!!!:-)

dziękuję za odpowiedź Magdamir:-)
niedługo mam termin porodu a o tym szpitalu nic nie słyszałam a w necie nic nie znalazłam:no:
gratuluję synka, mamusiu!!!:-)

nie ma za co dziekowac !!!
wpadaj do nas...czesto....
a ktory to miesiac na kiedy masz termin??

a mieszkasz w Sulecinie tak??

hej laseczki:-):-):-)

Marzenka jak tam nasze dziecię?:-):-)fotek więcej proszę:-)
Befatka super fucha:-) jak tam sobie radzisz?:-)
Madzia ja na wolnym, jak będzie ciepło idziemy na spacerek:-):-)
Larvunia widzę zmianę avartku, czyżby dołek? buziaczki:**
Andzia witaj kochana:-) o Sulęcinie to ja też niestety nic nie pomogę

hej laseczki:-):-):-)

Marzenka jak tam nasze dziecię?:-):-)fotek więcej proszę:-)
Befatka super fucha:-) jak tam sobie radzisz?:-)
Madzia ja na wolnym, jak będzie ciepło idziemy na spacerek:-):-)
Larvunia widzę zmianę avartku, czyżby dołek? buziaczki:**
Andzia witaj kochana:-) o Sulęcinie to ja też niestety nic nie pomogę

Siema Beti !! :-)
a czemu to dzis masz wolne?? kobieto sukcesu...:-D:-D
spacerek owszem tylko ze mna to ciagle spacer w biegu za tym moim malym szatanem hihi :-D:-D
siedzi teraz mi pod biurkiem i buszuje w koszu :-D

Czesc laseczki
Andziunia ja tez nic nie pomoge rodzilam w Midllesex hospital-wszyscy mi go odradzali.Tylko mój GP-lekarz rodzinny mnie przekonal i ja bylam super zadowolona. Akurat miala dyzur moja ulubiona polozna.A póznoiej przejela mnie jeszcze lepsza babeczkaWiecie bo jak sie czlowiek naslucha dziwnych historii np trafi sie na 2niezadowolone osoby to jest metlik w glowie.

Marzenka- fajnie ze sobie radzisz kobiecy instynkt jednak duzo podpowiada i BB oczywiscie:-D:-D:cool2:
Z tego co wiem nic nie powinno puchnac.Obserwuj dobrze to miejsce czy nie ma zcerwienienia itd.Dla swietego spokoju ja bym zadzwonila do poloznej czy jakiego tam masz opiekuna.Ja przemywalam pepuszek roztworem wody ze spirytusem 2:1kilka razy dziennie.Pepol odpadl jakos w 6 tym dniu po narodzinach no i ubranka byly czyste nie jak po fiolecie.
Dobra znikam gotowac pomidorówke dla malego kawalera
Milego dnia lasencje

szkoda że żadna z was tu nie rodziła:-( i nic na temat tego szpitala nie wie, mieszkam tu ale dopiero od 3 miesięcy, a żadna znajoma nie ma małego dziecka, więc nawet nie mam kogo sie wypytać:no:
a termin mam na 14 maja, to już 34(32) tydzień ciaży:-):-):-) więc to już tuż-tuż

Madzia ja Ci wszystko opowiem jak się spotkamy;-);-):-):-):-)damy radę , będziem biegać za szatanem:-):-):-)
Andzia no to mamy następne dziecię wśród nas:-):-)

a ja zaraz do Gorzowa zmykam, muszę kase fiskalną kupić:baffled: potrzebna mi ona jak....no ale wymóg to wymóg

Befatka, ja mam taki sam mętlik w głowie:-(
chyba się przejdę do szpitala i zobaczę na własne oczy jak tam jest:tak: bo położne sa tam ponoć bardzo miłe i sympatyczne:-)

reklama
Beti... będzie to dziewczynka, jest"trochę" duża jak na swój wiek ale co najważniejsze jest zdrowa:-)
Dziękuję dziewczyny za przyjęcie mnie do swojego grona!!!:-)

Do góry