reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Hejka,w koncu mam slonce za oknem :-):-)
ja juz po kawce obiad tez naszykowany,szymon wstal dzis o 6 :tak::tak:

Marzenka co ty gadasz 15 godz spi?? :szok::szok:
jeszcze sie nie spotkalam zeby az tyle spalo dziecko bez pobudki na jedzenie ....
ja mam dwojke i w zyciu tyle jednym ciagiem nie spaly ....:no::no:
szymon jak spal 3-4 godz jak byl malutki to bylo dobrze :tak::tak: a tak to ciagle wrzeszczal :-D:-D
pokaz nam predko fotki maluszka :tak::tak:
Larvunia a ty w pracy czy dalej sie urlopujesz???

zycze mamuski milego dnia!!!

reklama
dzień dobry:-)
jessooo 15 godz!!:szok: kurcze długo
buziaczki dla Dawidka:-):-):-)

a tak w ogóle to buziole dla wszystkich:-)później wpadne:-)
nawet nie wiedziałam, że tyle szaleństwa przy otwieraniu własnego interesu:szok::-):-):-):-)

Dawidek wczoraj po karmieniu takiemu to dobrze :tak: do cyca i spac :-)

Załączniki

• DSC01167.jpg
    DSC01167.jpg
    20,1 KB · Wyświetleń: 32
Czesc laseczki
Marzenka ale sliczny.No i jakze sie ciesze ze zmieniliscie imie.Dawidek to mój faworyt a pozniej Samuel.Mój ex to Daniel i tak mi sie jakos dziwnie kojarzylo heheh.:-p:-p
Magda Filip to synek siostry ,laski mojego brata czyli tak jakby znajomi;-)
No i dojazd do szkoly iz powrotem z nim zajmuje mi 2h autobusem.Samochodem tylko 30min jak nie ma korków.
A ja mam dzis day off wiec leniu****e a pozniej ogarne sajgon w chacie
Milego dnia laseczki

witam!
może któraś z was orientuje się jak wygląda poród w szpitalu w Sulęcinie?? czy można w tym czasie swobodnie chodzić? czy można rodzić w pozycji, która odpowiada rodzącej? Bardzo proszę o jakąś informację:tak:

Dzien doberek !!!
melduje sie z kawka i sniadaniem...:-):-)

Andziunia,ja nie pomoge ci bo rodzilam w Slubicach i w Miedzyrzeczu
a o Sulecinie nic nie slyszalam :no:

jesli jestes z naszych stron to zapraszam tu do nas na pogaduszki
:tak::tak:

reklama
witajcie kochane:-)
ja czuje sie juz lepiej tylko sil brak jeszcze ale daje rade:-D
boli mnie jeszcze krocze gdyby nie te lyzeczkowanie to bylabym teraz na cavy no ale musze dac rade:-)
wczoraj bylismy wsulechowie pierwsza przejazdzka za nami prezspal cala droge i byl bardzo spokojny,choc mialam starcha ze moze go za slabo ubralam ale nie byla ani goracy ani zimny wiec chyba ok,
co za radocha wczoraj byla oficjalnie juz mamy dawid adam:-)
dzis nocka byla super:-)obudzil mi sie po 24 a potem ja go zbudzilam o 5 rano na jedzonko bo zauwazylam ze tak jest lepiej bo mi nie placze ze chce jesc i jest spokoj,bo co do jedzenia to jest nerwowy
pokarm mam noralnie cycki mnie az bola nie wspominajac juz o sutkach posmarowalam mascia wczoraj ale widze ze zamiast ona mi pomagac to moje sutki sa wklesle przez ten krem i wczoraj maly nie mogl sie przyssac:-)
i pomyslec ze juz wszpitalu depresje lapalam przez ten moj pokarm,ale jest coraz lepiej:-)
wczoraj tez byla pierwsza kompiel,kurde ale mialam stracha,spocilam sie tak z tego wszystkiego ze normalnie cieklo ze mnie,ale nie bylo zle :-)
tylko niewiem czy jest sie czym martwic ale chyba pepuszek mu spuchl troche ale nic nie smierdzi i nic innego sie nie dzieje.
buziaczki
milego dzionka

Do góry