reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Czesc Skarby.:-)
Ja juz dzis raczej nie zajrze (chociaz moze sie uda na minutke)Zaczynam dzis,,prace'' :cool2:bede odbierac ze szkoly 4letniego Filipka a pozniej bedzie u nas do wieczora.Kasa z tego marna bardziej moze jako przysluga ale na waciki mysle wystarczy:-D:-D
Za to musze przyznac ze bardzo go lubie a Kaya go wrecz uwielbia i bedzie miala kompana do zabawy.W sumie to bym sie za free nim zajela gdyby nie to jezdzenie do szkoly zajmuje to troche czasu i musze przejazdówke kupowac:-pGonie sie ogarnac i wstawic jakas zupke zeby maly facio mial co zjesc po szkole;-)
Milego dnia mamuski

reklama
Befatka zawsze to pare groszy wpadnie nawet na waciki :-):-):-)
i malutka bedzie miala z kim sie bawic.....

a to dziecko jakies znajomej czy z ogloszenia wzielas???

ta pogoda mnie dobija juz nie wiem co mam z szymonem robic siedzi od soboty w domu i juz wydziwia wcale mu sie nie dziwie ile moze ogladac bajki.....:tak::tak:

ja upieklam babke wyszla super !! :-):-) pozniej ja jeszcze udekoruje ....
to dla was na poczestunek a teraz idziemy jesc obiadek:-)

no nic mykam

Załączniki

• zdjecie 001.jpg
    zdjecie 001.jpg
    25,1 KB · Wyświetleń: 18
Ostatnia edycja:
Witajcie mamcie !!!
ja juz po kawce,obiadek gotwy zupka pomidorowa :-)
czeakm na wujaszka z Gorzowa ma do nas zajechac dzis i musze siedziec i czekac...

Marzenka jak pierwsza nocka w domu??

wpadnij tu do nas i opowiedz o porodzie jak bylo....no i przedewszystkim pokaz nam predko danielka :tak::tak:....

pozdrawiam mamcie !!!

hej
kochane jka tylko zbiore wiecej sil to wszystko napisze co jak.ncka byla ciezka maly plakal niewiedzielismy jak mu pomoc,ma problemy z ssaniem mi z piersi bo jeszczenie umie,i ciezko mu zrobic kupke i nawet baczka puscic,polozna mowi ze to normalne,w nocy nakarmilam go mlekiem z proszku widze ze sie tak najada a mi dopiero pokarm sie robi,ja ogolnie czuje sie juz dobrze,po tym lyzeczkowaniu tak nie bardzoo bylo ale jest ok,troche mnie nakuli wtgladam jak narkoman
aha zmiana imienia z danielka na dawidek:-)
zdjecie lada chwila bedzie:-)
buziaczki
ciesze sie ze jest juz z nami:-D

Witaj Marzena!!!
pomalu dojdziecie do ladu i skladu najgorsze pierwsze tygodnie u mnie z szymkiem bylo to samo nie umial chwycic brodawki i on i ja meczylismy sie ale minal tydzien i jakos poszlo z gorki :-):-) wiec u was tez bedzie ok....musisz to przejsc....
ja pamietam 1 noc w szpitalu arl sie do 3 rano zanim zasnal ech masakra byla....a ja plakalam razem z nim :tak::tak:....
a rodzilas z mezem tak?? dobrze to zniosl?? :-D:-D

to widze mamy Dawidka a juz sie przyzwyczailam do Danielka hihi....

ok to zycze wam zdrowka i duzo sily !!!! pozdrawiam

magda tak rodzil razem ze mna:-)dzielny byl,niewiem co bym bez niego zrobila:-)
moj maly spi mi od 15 godz niewiem czy go budzic na jedzenie czy co?
zrobil dzis juz 3 kupki i najedzony do tej pory mi spi ale czy to nie za dlugo?

reklama
Do góry