reklama
wyslanniczka
Zaangażowana w BB
Nie jest bleee ;p. Po prostu trzeba wiedzieć jak go dobrze zrobić, zęby przyzwoicie smakował .
przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
ja robilam salatke ze szpinakiem pomidorem i jajkiem w diecie kopenhaskiej bez soli pieprzu czosnku itd i nie wspominam tego zbyt pysznie;p
RAZ JESZCZE DZIEKUJEMY WSZYSTKIM ZA ZYCZONKA
RAZ JESZCZE DZIEKUJEMY WSZYSTKIM ZA ZYCZONKA
Ostatnia edycja:
wyslanniczka
Zaangażowana w BB
Jak pomieszałaś szpinak z pomidorami to się nie dziwie ;-p. Jak już jem to z cebulka, oregano, czosnek i trochę soli do smaku. Gdzieś czytałam, ze jak się wbije do szpinaku jajko to nie jest papkowaty - niektórych już sam widok obrzydza.
przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
wyslanniczka- niestety musialam taki byl przepis w diecie;p
ja nie lubię szpinaku. Jedynie wlaśnie zupę szpinakową.
Robię taką kwaśną. Izku uwielbia i ja również. Smakuje chyba podobnie wtedy do szczawiowej.
Zwyczajnie gotuję jarzynki z jakim kawałkiem kuraka. Marchewka, pietruszka, seler, por w talarki, gotuje się, potem ziemniaki w kostkę. Na koniec dodaję szpinak (taki z biedronki mrożony w brykiet) wrzucam pare tych kulek, potem doprawiam sokiem z cytryny troszke soli pieprzu, jakieś vegety ew. No i na koniec zaciągam rozbełtanym jajkiem. Dla mnie gitarra
Robię taką kwaśną. Izku uwielbia i ja również. Smakuje chyba podobnie wtedy do szczawiowej.
Zwyczajnie gotuję jarzynki z jakim kawałkiem kuraka. Marchewka, pietruszka, seler, por w talarki, gotuje się, potem ziemniaki w kostkę. Na koniec dodaję szpinak (taki z biedronki mrożony w brykiet) wrzucam pare tych kulek, potem doprawiam sokiem z cytryny troszke soli pieprzu, jakieś vegety ew. No i na koniec zaciągam rozbełtanym jajkiem. Dla mnie gitarra
przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
a no tak jak szczawiowa to ok;]
przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
wiem wiem dzis wcianamy brukselke sama juz nie moge sie doczekac obiadku;p
reklama
A ja z wczoraj mam schabowe ale tato powiedzial ze dla niego sa niedobre(ma szczeke sztuczna i nie umie wszystkiego jesc) i na dzis nagotowalam gar ogorkowej, jutro tez niech ja jedza, a co.
Ja tez glownie zaopatruje sie w biedronie, tylko wybiorcze rzeczy w tesco
Ja tez glownie zaopatruje sie w biedronie, tylko wybiorcze rzeczy w tesco
Podziel się: