reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Aniu- wszystkiego dobrego miłości i szczęścia!!

Dzieki dziewczyny.

Co do zakupów to ja nienawidze robic spozywki za to moj P. w każdym sklepie cos i łazimy tak. Fakt ze dosc dozo ciekawych zeczy tak kupilismy tanio. Ja gdybym mogła bym wszystko przez internet kupywała :-)

Mała śpi troche jeszcze goraczkuja a ta starsza je śniadanko ja nie moge sie pozbierac bo nocy nie przespalam przez ta jej goraczka za to ona spała jak niewiem leki przez sen dostała.

reklama
to dobrze ze juz lepiej:-)
witam w klubie ja tez przez net lubie kupowac jest tyle rzeczy, ktore by sie przydaly:-D:-D

uciekam musze sie za porzadki brac a dzieciaki balagania u nich non stop sajgon

Pr wszystkiego naj naj naj dla Was z okazji skórzanej rocznicy ślubu!
Z okazji święta Waszego
życzenia wszystkiego najlepszego:
niech każdy dzień dostarcza radości
i uśmiech zawsze w sercach gości,
niechaj problemy Was omijają,
a wszyscy bardzo Was kochają,
Bo jak nikt inny na świecie,
Wy na to zasługujecie!
wybor-i-scinanie-kwiatow.jpg

Magda, Megi witajcie

A ja się pytam gdzie jest Larvunia?????
pozwole sie podlaczyc do tych zyczen ;-) PR sto lat!!!!!

no jestem jestem... w g-wie bylam od 7.00 juz w samochodzie :baffled: Ale nie nazekam lubie jezdzic :laugh2: Mlodemu bylam pobrac krew... co mu te OM wyszlo wyzsze, dzis powtorka z krwi.. zobaczymy co tym razem wyjdzie. Reszte wynikow mial rewelacyjne.
Mlody juz w przedszkolu, ja sprawy urzedowe tez juz pozalatwialam ;-) zaraz ide do wyrka i przed tv :-D:-D:-D A co tam bede sie szczypac :-D zupe mam , wczoraj ugotowalam wiec obiad z glowy , sprzatanie odkladam na jutro ;-)

PR szybko obrocilas nie ma co...:tak::tak:
hej larvunia,to ty dzis wszystko w ekspresowam tempie hehe
odpoczywaj ile sie da poki mozesz :tak::tak:

a ja mam juz termin na zabieg u dentysty z hania na 10 listopada...
i szymek tez juz sie boje jak to przezyje :szok::baffled:....

wyprawilam mloda do sasiadki poszla a ja sama...
:-):-)

reklama
Do góry