reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Czesc laseczki
Marzenka fajny ten wózek mnie czeka kupno parasolki bo do samolotu cos malego i lekkiego potrzebuje jakby mi przyszlo samej leciec z Kaya tylko.
Hehe pewnie Ty bedziesz tesciowo czesto odwiedzac a nie ona Ciebie zeby na neta looknac :-D:-D:-D:-D

Mnie tez czekaja dzis zakupy musimy mojemu jakies portki kupic,uzupelnic zapasy.No i Babusce mojej bodziaki na dlugi rekaw bo juz wyrosla skubana:-):-)
Beti ale kawusie serwujesz mniam
Larvunia -mi tez gnojki komode porysowali i mam jeden wielki odprysk na jednej z szuflad.Taka bylam zla... bo lawe tez zalatwili.Dobrze ze tv Jacol przywiózl sam to sie nic nie stalo ale w sumie to jest ubezpieczony wiec luz.Sprzedawca powiedzial ze nawet jak sie wkurze na meza i zamiast w niego trafie kijem do basebola w tv to tez pokryja naprawe:-D:-D:-D:-D
Spadam cos obejrzec a pozniej na shoping milej soboty laseczki

reklama
wpadlam sie pozegnac,
befatka ja tu z neta nie bede czesto korzystac bo teraz to z mojego bratem na pol,a jakbym chciala sie podpinac to chcialby dodatkowa kase zapewne,
poza tym raczej bez powodu do tesciowki wpadac nie bede bo po co hehe,tymbardziej ze mi juz ciezko a schodzic z 3 pietra i wchodzic znow i potem znow do siebie wchodzic to zdenerwuje sie tylko,a tu u tesciowki strome schody sa.
jutro tylko na obiad przyjedziemy wiec pewnie do was zajrze:-)
bo i tak na mega zakupy musimy jechac to po drodze na obiad,przed obiadem zawsze mniej ludzi w sklepach:-):-)
a ja juz dzis nie mam sil na cokolwiek,
hehe powiadasz zakupy:-)my dzis bylismy tez i ciesze sie jak glupia z nowej patelni :-):-):-):-):-)normalnie jak jakas nienormalna ale sam fakt ze to do mojej kuchni i ze to tylko moje to tak mnie cieszy ze masakra,bo moja poprzednia tu sie zmarnowala:angry:w koncu tu 2 lata jestesmy:rofl2:
dobra mykam juz :-D
3majcie sie dziewuszki
w miare mozliwosci bede sie odzywac do was choc sms:-)

dzień dobry:-)
ale tu cisza:confused:
a mnie dziś tel obudził:wściekła/y: i wstałam na kawusie

kto pije kawę ze mną?:-)

hej
ja od rana latam z zelaskiem :dry: tyle mam prasowania ze szok, konca nie widac.... oj nazbieralo mi sie tego....
teraz mam przerwe... ide obiadek robic.
milej niedzieli kochane!

witajcie sloneczka:-)
obiecalam wiec jestem:-)
spalo mi sie dobrze tylko teraz trezba sie przyzwyczaic do tego materaca bo my wczesniej spalismy na twardym hehe,
wczoraj jak przyjechalimsy to zrobilam tylko pozadek w sypialni a potem juz tylko lezelismy i leniuchowalismy na nasyzm lozu:-):-)
tylko mamy maly dylemat z gazem,wczoraj chcialam sie wykompac niby junkers ok ale po chwili czujnik gazu sie laczyl i czad sie ulatnial,wiec zakonczylam mycie i niewiadomo o co chodzi,troche sie balam zasnac bo niewiedzialam czy sie obudze:-Da moj sie ze mnie smial:-D:-D
wywietrzyl mieszkanie i wylaczyl gaz,mam tylko nadzieje ze nie trezba bedzie kupowac nowego junkersa bo to spory wydatek,no ale jak trezba bedzie to kupi sie,
jak fajosko sie obudzic w swoim lozku i u siebie,rany jak ja o ty marzylam:-D:-Ddo 12 w lozku lezelismy, a potem na mega zakupy
rany dziewczyny jak ja sie zmeczylam sil nie mialam wejsc do tesciowki,
teraz jestem wykompana i juz lepiej sie czuje i nabralam sil,za jakas chwilke wracamy do domu:-Dw koncu:-D:-D:-D

jutro moj do pracy,wiec bede sama,
troszku sie boje chodzi mi o ten gaz ale jak cos to sobie poradze:-):-)
a te zakupy,rany no wszytsko trezba bylo kupic,bylismy w netto lidl i biedronka bagaznik caly hehehehehehe,spozywka chyba na miesiac moj tak mowi hehe:-):-)
jednak chyba bedzimey miec neta szybko,moze nawet w tym tygodniu.
z tym transportem wyszlo tak ze meble zostaly tu u tesciowej,ale mam nadzieje ze na drugi tydzien juz cos wykombinuja,
bo mi szafy sa potrzebne:wściekła/y:
larvunia mialas moze przewijak dla marcelka?i warto go kupic?
bo ja sobie tak mysle ze na lozku bedzie mi nie wygodnie bo nisko jest i jak ja bede malego przebierac wiec sie zastanawiam nad tym przewijakiem dla malego bo to przeciez mozna na lozeczko polozyc i bym sie nie musiala schylac:-)
hehe poki co z tego goscinnego zroblismy graciarnie bo tam narazie nic nie ma a stoja stare drzwi i te nowe tez,szafi i naroznik z kuchni,szok ale wazne ze choc jeden pokoj mam juz gotowy i o nic sie nie musze martwic,dopoki nie przywiezli kanapy to tak moze byc heh mi to nie przeszkadza,
aha a tak przy okazji ostatnio chcialam wam pokazac zdjecie danielka ale mam jakiegos wirusa czy cos niechca mi sie zgrac zdjecia z tel,ale mam nadzieje ze niedlugo wszytsko nadrobie,
beti jak sie czujesz?chorobsko przeszlo?

reklama
dla mnie przewijak byl bardzo wazny... nie raz mialam niespodzianke i maly siusial jak lezal nagusienki :sorry2: Nie wyobrazam soiebie przebierac malego bez przewijaka :sorry2: do tej pory tak robie, choc juz dawno wyrusl urwisek ;-) Powinnam juz dawno go schowac na 2ga dzidzie, ale tak jakos zawsze to odkladam :-)
marzenko 3maj sie kochana!!!!!

Do góry