reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

no napewno:-)a ile teraz waży?
bo Danielek wie, że po drugiej stronie takie cuda na niego czekają i wygodne łóżeczko i pokoik, to co będzie tam siedział:-):-):-)

reklama
no wlasnie niewiem ile wazy,ale jak bylam w 33 tyg to 2200 wiec teraz napewno wiecej,mysle ze z 3 kg bedzie mial jka nie wiecej:-)
no jak dzis pojade do domku to od razu przygotuje lozeczko dla maluszka,bo stoi ale nic tam jeszcze nie ma,
i pomyslec ze na swoje urodzinki bede miala juz synusia przy sobie:-)

Hej laseczki
Jestem,jestem my wczoraj bylismy u znajomych dlatego nie zagladalam umawialismy ze Jack ma naprawic im kompa my wpadamy a tam impreza na calego.Dobrze ze chociaz winko kupilismy i cos dla ich synka bo by lipa byla.
Kaya oczywiscie jak zwykle byla atrakcja wieczoru wszyscy nosili ja na raczkach a ta spiewala,gadala i obgryzala wszystkim sznurki od bluz , targara za lancuszki i takie tam.Normalnie moja córka to zwierze sceniczne tak sie popisywala ze szok
Dzisiaj dzien jak codzien facet spi bo do pracy a my w domu:baffled:
Laski wpadajcie na kawe!!!!
Beti wspólczuje taka zabiegana jestes.
Marzenka-ale Ci zazdroszcze takie urzadzanie chatki to sama radosc
Larvunia-jak zdrówko
Czesc Magda chyba nie mialam jeszcze okazji sie przywitac.Chyba musisz miec fajna tesciowa ze az 2 tyg.zostaliscie:-):-)
Milego dnia

Hej my juz po spacerku,deszcz nas zlapal i wrocilismy
oto kilka fotek ide teraz kawke pic papa

Befatka mam tesciowa spoko,jest super tesciowa...:-):-)

Załączniki

• zdjecie 029.jpg
    zdjecie 029.jpg
    26,5 KB · Wyświetleń: 14
  • zdjecie 031.jpg
    zdjecie 031.jpg
    33,6 KB · Wyświetleń: 16
  • zdjecie 036.jpg
    zdjecie 036.jpg
    20,8 KB · Wyświetleń: 18
  • zdjecie 037.jpg
    zdjecie 037.jpg
    23,2 KB · Wyświetleń: 17
  • zdjecie 038.jpg
    zdjecie 038.jpg
    30,5 KB · Wyświetleń: 20
o befatka powrocila:-)
ja wlasnie przyszlam z dworu ,bylam sie przewietrzyc z pieskami,ale o dziwo deszcz nas spotkal:crazy:
befatka ty mi zazdroscisz urzadzania mieszkania a ja tobie takich znajomych i imprez:-)
bo nasi znajomi,przynajmniej odnosze takie wrazenie,jak sie dowiedzieli ze kupilismy mieszkanie a potem ze dzidzia w drodze to zachowuja sie tak w stosunku do nas jakos dziwnie,mysla se ze my zajeci itd,albo ze jak ja w ciazy to juz lipa ze spotkaniami,i powiem ci ze osttanie nasze spotkanie ze znajomym to bylo wyjscie na pizze w wakacje,od tego czasu tylko dom dom dom.
no coz kazdy ma swoje zycie.........tylko juz na sama mysl wkurzam sie jak sobie pomysle ze jak sie juz przeprowadzimy i jak juz urodze danielka to wszyscy sie obudza do spotkan,nie lubie czegos takiego...............a gdzie byli przez ten caly czas....
magda pozazdrosic tesciowej:crazy:
ja doszlam do takiego zdania ze tesciowa najlepsza jak sie z nia nie mieszka pod jednym dachem,bo jak to wmoim przypadku nie jest zle ale moglo by byc lepiej na swoim:-)
beti urodzinki mam 18kwietnia:-)jeszcze jakis czas temu nie nawet mi sie nie snilo ze juz na swieta wielkanocne bede mamusia:-)

moja teściówka też jest mega kobietka prawie 400km ode mnie:-):-)
18 będziemy Happy Birthday tu śpiewać:-):-):-)
Befatka Ty chodź lepiej do nas na tą kawkę:-):-)

Dobranoc mamuski...
synek zasnal juz dzis po 19, teraz ide wypic szampana z mezuskiem bo stoji juz od sylwka....
do juterka :-)

Larvunia gdzie jestes??....

reklama
Do góry