reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

nio jest niebezpieczne, to tylko dla policji zeby mandatu nie dostac, kochana Twoj wybor, ja nie bede krzyczec, moge tylko podpowiedziec :tak:

reklama
kurcze u was tez taka parowa??
bo ja zaraz zdechne chyba hehe...
juz bym deszczu troche chciala i jakiegos ochlodzenia
:tak:
:tak:

Ja nie wiem wakacje a większość z was wstaje z kurami, nie liczę pracujących...

Marzenka to faktycznie ta szefowa to szuka chyba ideału....dosłownie jak casting dla modelek jak określiłaś:-D....a co do Afganu jak pytałaś....to plany na kwiecień 1010 ale to też może ulec zmianie...nie wiem

Mój na służbie znów...reszta poszła na urlop, m mówi że spokój święty bedzie miał:-D za to jak oni wrócą to mój na miesiąc idzie na urlopik to będzie 15 lub 16 sierpnia, wtedy śmigniemy na tydzień do rodziców...

@ nie mam jeszcze, temperatury też nie ma....raz ino miałam
A na działce nie byliśmy wczoraj bo m się nie chciało....ja pójdę z młodą zobaczyć dziś jak się ubiore...a to działka sąsiada więc nie mam tam basenu

A testu nie kupie bo szkoda mi kasy a zresztą nie zależy mi by wiedzieć wole czekać pomyślicie żem dziwna ale nie spieszy mi się by zobaczyć 2 kreski......będzie co ma być, tak czy siak mój mnie zarejstrował do ginka 26 lipca w same imieniny:/

Ostatnia edycja:
Megi a no widzisz ja tak nauczona wstawac wczesnie i nie lubie dlugo w wyrku lezec :tak::tak: zreszta mlody tez tak wstaje to nie daje mi polezec bo ciagle cos chce :wściekła/y::wściekła/y:
a do @ to pewnie przyjdzie do ciebie nie bawem :-):-)...
my zaraz sie ubieramy za pare minut i idziemy po te moje kumpele
:tak::tak:

reklama
Do góry