reklama
nio jest niebezpieczne, to tylko dla policji zeby mandatu nie dostac, kochana Twoj wybor, ja nie bede krzyczec, moge tylko podpowiedziec
wiem wiem czytalam o tym...
megi17
Mama Zuzi i Pawełka
Dzień dobry, wygramoliłam się z wyrka dopiero
Dzień dobry, wygramoliłam się z wyrka dopiero
Hej spiochu !!!
jak u ciebie dostalas @ ??
byliscie na dzialeczce wczoraj? masz tam jakis basen dla zuzki?
megi17
Mama Zuzi i Pawełka
Ja nie wiem wakacje a większość z was wstaje z kurami, nie liczę pracujących...
Marzenka to faktycznie ta szefowa to szuka chyba ideału....dosłownie jak casting dla modelek jak określiłaś....a co do Afganu jak pytałaś....to plany na kwiecień 1010 ale to też może ulec zmianie...nie wiem
Mój na służbie znów...reszta poszła na urlop, m mówi że spokój święty bedzie miał za to jak oni wrócą to mój na miesiąc idzie na urlopik to będzie 15 lub 16 sierpnia, wtedy śmigniemy na tydzień do rodziców...
Marzenka to faktycznie ta szefowa to szuka chyba ideału....dosłownie jak casting dla modelek jak określiłaś....a co do Afganu jak pytałaś....to plany na kwiecień 1010 ale to też może ulec zmianie...nie wiem
Mój na służbie znów...reszta poszła na urlop, m mówi że spokój święty bedzie miał za to jak oni wrócą to mój na miesiąc idzie na urlopik to będzie 15 lub 16 sierpnia, wtedy śmigniemy na tydzień do rodziców...
megi17
Mama Zuzi i Pawełka
@ nie mam jeszcze, temperatury też nie ma....raz ino miałam
A na działce nie byliśmy wczoraj bo m się nie chciało....ja pójdę z młodą zobaczyć dziś jak się ubiore...a to działka sąsiada więc nie mam tam basenu
A testu nie kupie bo szkoda mi kasy a zresztą nie zależy mi by wiedzieć wole czekać pomyślicie żem dziwna ale nie spieszy mi się by zobaczyć 2 kreski......będzie co ma być, tak czy siak mój mnie zarejstrował do ginka 26 lipca w same imieniny:/
A na działce nie byliśmy wczoraj bo m się nie chciało....ja pójdę z młodą zobaczyć dziś jak się ubiore...a to działka sąsiada więc nie mam tam basenu
A testu nie kupie bo szkoda mi kasy a zresztą nie zależy mi by wiedzieć wole czekać pomyślicie żem dziwna ale nie spieszy mi się by zobaczyć 2 kreski......będzie co ma być, tak czy siak mój mnie zarejstrował do ginka 26 lipca w same imieniny:/
Ostatnia edycja:
Megi a no widzisz ja tak nauczona wstawac wczesnie i nie lubie dlugo w wyrku lezec zreszta mlody tez tak wstaje to nie daje mi polezec bo ciagle cos chce
a do @ to pewnie przyjdzie do ciebie nie bawem :-):-)...
my zaraz sie ubieramy za pare minut i idziemy po te moje kumpele
a do @ to pewnie przyjdzie do ciebie nie bawem :-):-)...
my zaraz sie ubieramy za pare minut i idziemy po te moje kumpele
megi17
Mama Zuzi i Pawełka
To miłego spotkania z kumpelkami:-)
reklama
To miłego spotkania z kumpelkami:-)
a dziekowac dziekowac :-):-)
a wy na jeziorko smigacie??
Podziel się: