reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Dzien dobry !!!
my moze jutro znowu z sasiadami pojedziemy nad wode ale zobacze bo mojemu m zbytnio sie nie chce :no::no:
bola go jeszcze niby plecy i skora zaczela mu zlazic dopiero..tak sie chlopak zjaral :-D:-D...
no ale musze go namowic...:tak:
a tak nic nowego..
dzis maja 2 kolezanki wpasc na kawe okolo 11 tylko musze wyjsc po nie bo nie wiem czy trafia...:tak::-)
na obiad zupa wczorajsza wiec luzik :-):-)

a ja czekam dzis na fotelik samochodowy dla mlodego, idzie kurierem :tak::-D juz sie doczekac nie moge ;-)
MILEGO DNIA SLONCA :-)

wiem, ale bezpieczenstwo na 1 miejscu.. no i przewazylo to ze dziadek sie dorzuca do fotelika... Naogladalam sie w tv... wczesniej Fruciu jezdzil w tesco kupionym foteliku... nooooo i troche zaczelam sie bac po obejrzeniu tv.... a ze duuuuzo jezdzimy....
i dlatego Ci kochana pisalam na GG ze z kasa krucho bo i na wyjazd trza miec , na paliwo i wogole.... eehh zycie. A my na 1 pensji...

Ostatnia edycja:
Larvunia fajny ten fotelik ale ta cena troche zbyt duza...:tak::tak:
ja tez mam fotelik szymka tez z tej firmy romer :tak::tak:tylko ze to juz jest staaary typ :tak:ale narazie jest dobry to nie wymieniam na nasteony rok cos sie dopiero pomysli :tak:

dziewczyny no ale nie ma tanich i dobrych fotelikow.... poczytajcie na tym watku co e-fotelik pisze... i ja sie zgadzam.
noooo ja powinnam w tamtym roku wymienic fotelik ale tak zwlekalismy bo brak kasy byl...

Ostatnia edycja:
reklama
dziewczyny no ale nie ma tanich i dobrych fotelikow.... poczytajcie na tym watku co e-fotelik pisze... i ja sie zgadzam.

czytalam :tak::tak:
zgadzam sie..ale mnie jak narazie nie stac na kupno dwoch fotelikow w takich cenach :no::no:
u nas Hania jezdzi na tej podstawce i w przyszlym roku dla szymka chyba tez takie cosik kupie :tak:wiem wiem zaraz mnie okrzyczycie ze to nie jest bezpieczne itp...
:tak::-D

Do góry