reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

czesc beti
czesc wszystkim:-):-)

jestem po rozmowie w sprawie pracy,,ehh szkoda gadac wiem ze juz spalona jestem,
bylo tyle dziewczyn ze ja to sie chowam. 2 dziewczyny to nawet juz u niej pracowaly,wiec jakies doswiadczenie juz mialy a ja co!!!!!
jestem zla sama na siebie bo mowe mi odjelo jak weszlam do srodka,czulam sie jak na egzaminie maturalnym,a przeciez to tylko praca na pol etatu na miesny do biedronki:baffled::baffled::baffled::baffled:

chyba niepotrzebnie sie nasluchalam jaka to jest szefowa i rzeczywiscie jest nie bardzo.bo naprawde jest cieta..
wogule to pierwszy raz mialam taka rozmowe w sprawie pracy,wszedzie na luzie bylo atu jakos tak "profesjonalnie".
blondi u mnie potrzebuja prace do pepco na pol etatu,powiesz mi jak tam jest?

larvunia widze ze u was wakacje sie szykuja,,,piekna zazdroszcze:tak::tak::tak:
madzia a ja zrobilam osttanio ten murzynek co kiedys dalas przepis,rany jak szybko poszedl:-D:-D:-D:-D
megi fajnie jest miec swoja dzialeczke:-):-):-)jest gdzie basen dziecku rozlozyc:-):-):-)
beti pisz co tam u was:-)
daffi ate reszte zdjec od madziareny masz?
wszyscy sie smieja ze to tylko miesny a robia kasting jak dla modelek:-D:-D:-D:-D

reklama
hej
marzenka powiem Ci ze w pepco jednak troche ciekawiej niz w miesnym chociaz nie wiadomo czy w miesnym wiecej nie placa.bo u nas to najnizsza krajowa.ale co do pracy to nie moge narzekac bo przez to ze to pol etatu to moge sobie ukladac prace jak chce, teraz mam miesiac wolnego bo w czerwcu wiecej pracowalam.a praca nawet est ciekawa mimo wszystko bo nie stoisz ciagle na kasie.
ja wlasnie mam przerwe na kolacje.juz nie moge patrzec na biochemie i ta reszte.niedobrze mi sie robi.ale jeszcze pare dni i bedzie po wszystkim...

witam

marzenka- jak nie ta praca to będzie lepsza, napewno:-)nie łam się w końcu coś znajdziesz. Wiesz trochę mnei zdziwiłaś że rozmowa w sparwie pracy w mięsnym taka "profesjonalna":-D

Misiek poszedł już spać, m ogląda mecz, a ja chyab wskocze do wanny i się zrelaksuje. Jutro piątek jupiiiiiiiiiiiiii:-Djuż weekendu się nie mogę doczekać. jak małemu przejdzie katar:baffled:to zrobimy sobie weekendowy wypadzik nad morze, ale to najpierw musi mu przejść, bo z takim smarkatkiem nie pojadę. JUż w sumie bylo dobrze, a dziś jakieś nasilenie kataru znów. Zobaczymy co będzie jutro.

heheheehe brakuje im zarazków:-)a tak poważnie to mój przez klimę:-(
Blond a ja na rynku na przemysłowej wczoraj widziałam twojego Rafałka:-)tak grzecznie w wózku siedział, aniołek

niestety nie wyslala mi jeszcze.

wysle wysle ;p TYLKO sciagne na kompa bo mi cos aparat sie walnał i nie idzie ich ściagnąc a mojego M zaciagnac do tego ciezko. A tak wogóle to gdzie miałabym je wrzucic jak tu nie ma albumu ;(

Właśnie skonczylismy z moim kochanym M sprzatac, sloneczko poodkurzał mi dywany, pomył podlogi i poszedł spać ale i tak duzo mi pomógł. Ide nyny, później sie odezwe moze jutro w pracy uda mi sie zgrac fotki. buźka

Witam się ;) Marzena wyślę fotki, ale coś nie ładzia mi aparat :/ chyba Marcin będzie musiał się poważnie za niego wziąc, ale coś mi się wydaje, że jest za dużo zdjęć i brakuje pamięci, przez to nie działa. no zobaczymy, dzisiaj ma wolne to się zajmie tym.
A ja już w pracy :/ dzisiaj ostatni dzień i urlop !!! zaraz będą u mnie w firmie robinione pomiary zapylenia i hałasu :/ i tak od 9:00 do 13:00 a o 12:00 mam dentyste ... brrr drugi raz w życiu :/ aż się boję ...
Mała śpi od 20, padła jak mucha, o 4:30 pobudka na cycusia i dalej kima :) nie chwaliłam się, ale kupala mi już robi do nocnika, rzadko kiedy narobi w pieluche - najczęściej ze mną, ale jak jest z teściową to ona przypilnuje :) IDĘ pracować buziole :*

reklama
hello:-)
madziarena to my czekamy na fotki:-)hehe moj tez ma urlop:-D:-D:-D:-D
zdjecia mozesz wstawic tu na glownym,albo daffi przeslij to ona wrzuci do albumu.
dzis plany nijakie:-Dide do miasta kupic se bluzke biala na ramiaczkach a pozniej pewnie na placu zabaw a pozniej moze rowerami nad jeziorko pojedziemy:-)
aneteczka to smiechu warte poprostu zeby taki casting robic:-D

Do góry