reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Byliśmy raz i z pewnością to nie koniec,,,tylko Łukasz teraz te służby co 24 ciągnie a jak juz jest w domu to nie chce mu się nawet pierdnąć:-D ale któregoś dnia znów go namówie:tak:

Ktoś chętny do mnie na małą czarną????

reklama
Witam sie i ja..
co do fotelikow to fakt drogie sa...
ja kupuje ten.... co prawda ma 3 gwiazdki no ale taka cena tez juz cos znaczy.... na pewno nie bedzie najgorszy a lepszy niz te buble za 100zl.....
glowna zaleta tez sa zaglowki bo dziecko jak widzialam na filmikach nie uderzy glowa w nic twardego bo gleboki zaglwoek hamuje to... no coz dla mnie i a cena to duzy wydatek zwlaszcza ze mam jeszcze do zapacenia te 600zl ktore wam kiedys pisalam o tej sprawie w sądzie... niestety sad odrzucil moj wniosek o zwolnienie mnie od kosztow sadowych! mam mega zly dzien dlatego witam sie i spadam!

Fotelik samochodowy Maxi-Cosi Priori 9-18 kg (1093516064) - Aukcje internetowe Allegro

Daffi przykro mi że odrzucili ci ten wniosek, każdy żyje nadzieją do puki wszystko szlak nie trafia...

A ja z Zuzką na działce byłam, powyrywałam chwaściory z mojej fasolki i podlałam swoje wszystko i sąsiada...po drodze o biedronke zahaczyłam i dziś na obiad serwuje spaghetti:) młoda właśnie usnęła a ja mam luzik...ale dziś gorączka zdechnąć idzie:/

Witam

A ja w pracy:confused:upał taki że szkoda gadać, a trzeba jeszcez siedzieć w biurze 2 godziny

Daffi- ja mam podobny tylko że maxi cosi priori Xp powiem Ci, że ten model jest naprawde świetny jest ciut droższy od twojego, ale naprawde warto. Małemu tez jest wygodnie i anwet lubi w nim siedzieć.

Dobra idę do roboty:baffled:

Witam

A ja w pracy:confused:upał taki że szkoda gadać, a trzeba jeszcez siedzieć w biurze 2 godziny

Daffi- ja mam podobny tylko że maxi cosi priori Xp powiem Ci, że ten model jest naprawde świetny jest ciut droższy od twojego, ale naprawde warto. Małemu tez jest wygodnie i anwet lubi w nim siedzieć.

Dobra idę do roboty:baffled:

wiemz e wygodny bo julka juz w takim jechala.. moj brat ma taki fotelik dla swojego synka.. naprawde rewelacyjny jest... ale moj brat zarabia duzo lepiej niz moj Marek:p

ej a co Wy z dziecmi robicie jak spicie w dzien?bo co jakis czas czytam ze ktoras w dzien spi i normalnie zazdroszcze
ja sie ucze oczywiscie.mama dzisiaj zabrala malego na weekend do pobierowa zebym miala spokoj i korzystam.tzn czytam i czytam i czytam bleeeeeeeeeeee
ale zamulilam....

ja jak spie to wlaczam mlodemu tv i on albo siezi i sie gapi w tv :sorry2: wiem wiem zle robie, ale nie robie tego na codzien....., albo bawi sie w swoim pokoju, tzn wyciaga wszystkie zabawki i robi sobie feng shui w pokoju hhheheheh :-D
czasami ma zly dzien i co 10 in mnie budzi i wola mama to mama tamto, ale biedakowi nudzi sie pewnie i dlatego... a dzis przed tv siedzial :sorry2:

reklama
heja..:-):-)
a ja w dzien wcale nie spie nie lubie..
larvunia a ty masz mocny sen?? bo ja jak cos to mam taki czujny wszystko slysze hehe troche bym sie tak bala spac a dziecko samo..:tak:
a ja bylam sobie sama na miescie kupilam spodenki na jezioro w h&m za 3 euro :-D
i spodniczke tez tanioszke teraz wyprzedaze trza korzystac :tak::-D
no i jutro smigamy nad wode jednak udalo sie m przekonac hehe :-D:tak:

daffi wspolczuje z ta kasa moze da sie jakos na raty??:baffled:

blondi ucz sie ucz jak trzeba,fajnie ze masz taka mame co synka zabierze ci na wekend :tak::tak:korzystaj hehe...

Do góry