reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Co porabiacie kobitki??
my wrocilismy ze sklepu obralam pyreczki mieso naszykowalam i teraz chwila odpoczynku :tak:
na dworze jak przyjemnie w koncu chlodniej sie zrobilo ...:tak::-)
ale od czwartku znow upaly maja wrocic...

wlasnie piecze mi sie murzynek z przepisu madzi:-)cos mnie tak wzielo:-):-)
jeszcze nawet na dworze nie bylam z dawidkiem,tera zladnie sie zrobilo ale musze sie przespac bo pozniej w pracy bede padnieta:-):-)

Hej jestem i ja;-).... przestało padać i zaraz net nabrał prędkości:-D wcześniej ani rusz nie mogłam się tu dostać:no:
Moja śpi a ja tu myślę co tu na obiad:baffled: normalnie brak pomysłów na co dzień:no: chyba zuptówę jakąś ugotuję:tak: tylko moja za zupami wogóle nie przepada:no:

Cieszmy się z dzisiejszego chłodu bo w czwartek to u nas 35 stopni ma być masakra:szok:

wybacz kochana ale jakos glowy nie mialam pozniej zapominalam wiec nic nie dopisywalam! mozesz mnie zlac ale chyba zlamalam palca wczoraj u nogi i nic mi sie nie chce.
heheh moze i bym lansko spuscila ci , ale tez kaleka jestem heheheh... wywalilam pobita szklanke do smieci i sie zapomnialam pozniej i chcialam reka smieci przygniesc by zmiescic jeszcze i palucha rozcielam dosc mocno.... bolalo :baffled: ale to bylo w niedziele ;p

a tak wogole to nudy, z nowu na basenie bylismy i wbilismy sie do tesciowej na obiad ;-)
a moj mi samochod wyczyscil na glancus ;p

Larvunia ale sobie sposob znalazlas zeby obiadkow nie gotowac :)paluch mocno boli?po co grzebalas w smieciach :p
Daffi a Twoj palec ? :Dkurcze co Was z tymi palcami :)
Megi co prawda po obiedzie ale polecam fix knorra schab ala strogonof.robilam wczoraj i pyyyszny :)
Marzenka mnie tez dzisiaj na ciasto wzielo.i doszlam do wniosku ze calego sama nie zjem to kupie kawalek.no i wyszlo tak ze zaplacilam za ten kawalek prawie 10 zl :/wydawal sie maly.ale to sernik wiec ciezki byl.
a ja dzisiaj opitolilam malego.wczoraj bylysmy z ania pr u fryzjera i maly nie dal sie obciac ale dzisiaj kolezanka w pracy go obciela i wyglada super :)taki prawie lysy lepek :)
dobra ide sie uczyc...buuuuuuu

blond kiedy robisz przerwe od nauki?? na basen pojdziemy :-) co Ty na to?? moze jeszcze lili sciagniemy co?? dzwonilam dzis do niej zeby szla, ale z mala do lekarza miala isc i ona cos goraczkuje :baffled: Ale moze jej przejdzie do piatku? Co Ty na to??

moze jeszcze ktoras chetna na basen?? aneteczka moze tym razem sie uda nam spiknac? :sorry2:

reklama
Do góry