reklama
marzenka21
Fanka BB :)
hello
u mnie juz obiad gotowy:-)
laski ja raczej nie przyjade w piatek bo moj ma miec wolne
u mnie juz obiad gotowy:-)
laski ja raczej nie przyjade w piatek bo moj ma miec wolne
marzenka21
Fanka BB :)
wlasnie piecze mi sie murzynek z przepisu madzi:-)cos mnie tak wzielo:-):-)
jeszcze nawet na dworze nie bylam z dawidkiem,tera zladnie sie zrobilo ale musze sie przespac bo pozniej w pracy bede padnieta:-):-)
jeszcze nawet na dworze nie bylam z dawidkiem,tera zladnie sie zrobilo ale musze sie przespac bo pozniej w pracy bede padnieta:-):-)
megi17
Mama Zuzi i Pawełka
Hej jestem i ja;-).... przestało padać i zaraz net nabrał prędkości wcześniej ani rusz nie mogłam się tu dostać
Moja śpi a ja tu myślę co tu na obiad normalnie brak pomysłów na co dzień chyba zuptówę jakąś ugotuję tylko moja za zupami wogóle nie przepada
Cieszmy się z dzisiejszego chłodu bo w czwartek to u nas 35 stopni ma być masakra
Moja śpi a ja tu myślę co tu na obiad normalnie brak pomysłów na co dzień chyba zuptówę jakąś ugotuję tylko moja za zupami wogóle nie przepada
Cieszmy się z dzisiejszego chłodu bo w czwartek to u nas 35 stopni ma być masakra
oj daffi daffi
ja patrze i nic nie widze, ociagasz sie ;-p
wybacz kochana ale jakos glowy nie mialam pozniej zapominalam wiec nic nie dopisywalam! mozesz mnie zlac ale chyba zlamalam palca wczoraj u nogi i nic mi sie nie chce.
heheh moze i bym lansko spuscila ci , ale tez kaleka jestem heheheh... wywalilam pobita szklanke do smieci i sie zapomnialam pozniej i chcialam reka smieci przygniesc by zmiescic jeszcze i palucha rozcielam dosc mocno.... bolalo ale to bylo w niedziele ;pwybacz kochana ale jakos glowy nie mialam pozniej zapominalam wiec nic nie dopisywalam! mozesz mnie zlac ale chyba zlamalam palca wczoraj u nogi i nic mi sie nie chce.
a tak wogole to nudy, z nowu na basenie bylismy i wbilismy sie do tesciowej na obiad ;-)
a moj mi samochod wyczyscil na glancus ;p
blond_20
Czarownica
Larvunia ale sobie sposob znalazlas zeby obiadkow nie gotowac paluch mocno boli?po co grzebalas w smieciach
Daffi a Twoj palec ? kurcze co Was z tymi palcami
Megi co prawda po obiedzie ale polecam fix knorra schab ala strogonof.robilam wczoraj i pyyyszny
Marzenka mnie tez dzisiaj na ciasto wzielo.i doszlam do wniosku ze calego sama nie zjem to kupie kawalek.no i wyszlo tak ze zaplacilam za ten kawalek prawie 10 zl :/wydawal sie maly.ale to sernik wiec ciezki byl.
a ja dzisiaj opitolilam malego.wczoraj bylysmy z ania pr u fryzjera i maly nie dal sie obciac ale dzisiaj kolezanka w pracy go obciela i wyglada super taki prawie lysy lepek
dobra ide sie uczyc...buuuuuuu
Daffi a Twoj palec ? kurcze co Was z tymi palcami
Megi co prawda po obiedzie ale polecam fix knorra schab ala strogonof.robilam wczoraj i pyyyszny
Marzenka mnie tez dzisiaj na ciasto wzielo.i doszlam do wniosku ze calego sama nie zjem to kupie kawalek.no i wyszlo tak ze zaplacilam za ten kawalek prawie 10 zl :/wydawal sie maly.ale to sernik wiec ciezki byl.
a ja dzisiaj opitolilam malego.wczoraj bylysmy z ania pr u fryzjera i maly nie dal sie obciac ale dzisiaj kolezanka w pracy go obciela i wyglada super taki prawie lysy lepek
dobra ide sie uczyc...buuuuuuu
blond kiedy robisz przerwe od nauki?? na basen pojdziemy :-) co Ty na to?? moze jeszcze lili sciagniemy co?? dzwonilam dzis do niej zeby szla, ale z mala do lekarza miala isc i ona cos goraczkuje Ale moze jej przejdzie do piatku? Co Ty na to??
moze jeszcze ktoras chetna na basen?? aneteczka moze tym razem sie uda nam spiknac?
moze jeszcze ktoras chetna na basen?? aneteczka moze tym razem sie uda nam spiknac?
reklama
blond_20
Czarownica
ja odpadam maly boi sie wody.nawet do basenu w ogrodzie wchodzi do kostek i wyje.nie wiem jak go przekonac.w tamtym roku lubil wode ..
Podziel się: