reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Hejka ja na moment..
ciacho milego urlopu heh...
larvunia to super ze nad morze jedziesz a dokad??ale ci fajnie..:-):-)
a jak z londynem lecisz??:baffled:
PR widze ze robota wrze hehe...:tak:
a u mnie dupa u lekarza szymek dostal sluchawki na uszy i pani cos wlaczyla mial pokazac w ktorym uchu mu pipa..a on ze nie pokaze..i nie dalo rady..pani dala skierowanie do jakies kliniki zeby te badania zrobic tam..nosz ***** zla jestem :wściekła/y:.:wściekła/y::wściekła/y:.dziecko zdrowe a oni wymyslaja...:tak:
no nic ide polezec...:tak:

do dziwnowa jedziemy :-) na tydzien..
no z londynem nie wyszlo, innym razem ;-)

madzia kurde ciekawe dlaczego go tam wysylaja... pewnie takie procedury maja... sie teraz nachodzisz , wspolczuje:baffled:

Hej to znów ja:-)....byliśmy w sklepie po zakupki, posiedziałam na necie a moje dziecie dopiero wstało z drzemki a zasnęła punkt 12, 2 i pół godz:szok: jak nigdy ale widać jej sie super spało...a ja się nudze na maxa dziewczyny w domu, już nie wiem co mam robić z sobą:no:

larvunia to super że śmigacie nad morze to wypoczniecie, nawdychasz się helu:-D

madzia to ci masz Szymuś! nie chciał się zbadać:-D nie dziwie się że masz nerwa:sorry2:

Aniu PR widzę żeś robotna i obrotna 2w1:-D:-D

Daffi a ty kobitko co porabiasz:confused::-)

Jak trzeba to trzeba:p nie ma czasu na nudę:p a jutro u nas maja wiercic ściany i jakąś pianke dawać bo mamy wilgoć. No i jak zrobią to będziemy u małej malować

a to fajnie larvunia morze ,fale i wy hehe :-):-):-)

megi robilam twoj makaron wyszedl nawet dobry ale lepiej mi smakowal zanim dodalalam smietane..bardziej bylo czuc ten serek lepszy byl jak dla mnie :tak::tak:

a no tu niby taki wymog jest zrobic te badania 3 latka na bilansie wysylaja kazdych...zobacze czy pojade jeszcze tam...

PR a jak u was Amelka bedzie miala pokoik z dzidzia??

kupilam dzis malemu plecaczek do przedszkola w auta..mialam nic nie kupic za ten wystep u lekarza ale juz mu kupilam hehe :tak::tak:

ok ide zaraz na dwor z moimi...:tak::tak:

reklama
Hej to znów ja:-)....byliśmy w sklepie po zakupki, posiedziałam na necie a moje dziecie dopiero wstało z drzemki a zasnęła punkt 12, 2 i pół godz:szok: jak nigdy ale widać jej sie super spało...a ja się nudze na maxa dziewczyny w domu, już nie wiem co mam robić z sobą:no:

larvunia to super że śmigacie nad morze to wypoczniecie, nawdychasz się helu:-D

madzia to ci masz Szymuś! nie chciał się zbadać:-D nie dziwie się że masz nerwa:sorry2:

Aniu PR widzę żeś robotna i obrotna 2w1:-D:-D

Daffi a ty kobitko co porabiasz:confused::-)

bylam caly dzien na dworze spotkalysmy sie z natlka katgen i beti! haha beti dopiero co wypuscila mnie z domu! wstawie fotke ze spacerku z Wiktorem bo tylko taka zrobilysmy! wczesniej jakos nie pomyslalysmy!
w ogole wzielam Wiktorka na rece! jakie to piekne uczucie trzymac taka kruszynke ktora nie wyrywa sie juz tak jak moja:)
slodki jest:)

Do góry