reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Larvunia ale sobie sposob znalazlas zeby obiadkow nie gotowac :)paluch mocno boli?po co grzebalas w smieciach :p
Daffi a Twoj palec ? :Dkurcze co Was z tymi palcami :)
Megi co prawda po obiedzie ale polecam fix knorra schab ala strogonof.robilam wczoraj i pyyyszny :)
Marzenka mnie tez dzisiaj na ciasto wzielo.i doszlam do wniosku ze calego sama nie zjem to kupie kawalek.no i wyszlo tak ze zaplacilam za ten kawalek prawie 10 zl :/wydawal sie maly.ale to sernik wiec ciezki byl.
a ja dzisiaj opitolilam malego.wczoraj bylysmy z ania pr u fryzjera i maly nie dal sie obciac ale dzisiaj kolezanka w pracy go obciela i wyglada super :)taki prawie lysy lepek :)
dobra ide sie uczyc...buuuuuuu

no bieglam do kuchni do garow za szybko weszlam w zakret i z calej ssily w rog sciany trzasnelam az z bolu padlam na ziemie i nie wiedzialam jak sie podniesc... tak cholerstwo boli.. moze jest tylko stluczony ale chodzi i sie bardzo ciezko....

reklama
Dzien dobry:-)
my za godzine jedziemy do laryngologa z mlodym znowu wizyta:tak:
ciekawe jak dzis sie zachowa hehe..oby tak jak ostatnio...
mamy na 10 ale o 9 musimy wyruszyc bo to 18 km a to tylko inna dzielnica..:tak:
ostatnio badali uszy ciekawe co dzis bede robic
a wczoraj bylam w miescie zamowilismy mlodej ksiazki bede po 23 i kupilam przybory szkolne wiec juz praktycznie wszystko ma...:tak:
no u nas tez slonko wyszlo wiec pewnie cieplo bedzie...:-)

zycze milego dnia i ide pomalu nas szykowac..
trzymajcie kciuki zeby szymek dal sie dotkanc :-D:tak:

dzi8s znow upal... w week podobno 35 stopni ehhhhh fa ja odzylam i julka tez! dziecko chodzi mi spac normalnie po 20 jak chlodniej a jak sa upaly to po 22!!!!!!!!!!!!!!

hey hey

ja już pożegnałam sie z gośćmi (aż łzy prawie pokapały)

No a teraz wybieramy się do alergologa z Izką.

Hej hej;-) wygrzebałam się z wyrka w końcu:-D ja to śpioch jestem, moja dziś pospała do prawie 8, dałam mleko, włączyłam bajki i z powrotem do wyrka:happy2:...my dziś z Zuzią same, m na służbie no od dziś mu się zaczęło służby co 24h aż do prawie końca lipca, dopiero w połowie sierpnia na urlop jak zmiana zejdzie z urlopu....ma co chciał zresztą dla nas to korzystne bo pare stówek wpadnie za te służby:-)...póżniej lece do sklepu nie wiem co na obiad z małą zrobić może zupe z paczki poprostu...moja tak lubi ten makaron wyjadać:sorry2: a na dzień dzisiejszy brak planów...

blond moja w tamtym roku też wchodziła do wody a w tym tak panikuje jak byliśmy to nie chciała nawet nóg zamoczyć trzymała sie mojego jak by miał ją kto ze skóry obdzierać nie pomogły ani prośby zachęty ani koło do pływania ani piłka kompletnie nic:no: może za którąś razą sie przekona:sorry2:

madzia powodzenia u laryngologa:-)
kasia z Izką też powodzenia:)

Ostatnia edycja:
hej hej i ja witam

mam mega dobry humorek od rana, bo myslalam ze nigdzie nie pojade w te wakacje a tu prosze okazuje sie ze jade nad morze juz 12tego w ten poniedzialek na tydzien :-D:-D:-D ale sie ciesze :tak::-D

czytam o tych ze boja sie wasze pociechy wody... nie wiem jak moj zareaguje na morze czy jeziorko.... dwa lata temu uwielbial taplac sie w jeziorze, rok temu nie bylismy chyba nie pamietam, ale basenu moj sie nie boi, za tatuskiem swoim poszedl;-) sciaga mi kolko na srodku glebokiej wody i chce sam plywac bo drze sie "ja śiammmmm..." no o zawal prawie skonczylam, ale pokazalam mu ze dna nie ma i sielekko przestraszyl czort moj :sorry2:
mysle ze stopniowo trzeba przyzwyczajac i nic na sile ;-)

Ostatnia edycja:
ciacho foty juz zgralam w galerii sa :tak:

hej dziewczyny z drugiego konca Polski hehe
Larvunia zaraz sobie obejrze i uwazaj na palce zreszta Daffi tez uwazaj mozna sobie palce polamac:-(

u nas tutaj chlodno z 18stop a ja zero cieplejszych ubran same na gorace dni, jechalismy przez Łódz nigdy wiecej, jakisz koszmar zeby godzine czasu jechac, do tego brudne zaniedbane bee

reklama
Halo:) witam sie z wioskowej piaskownicy:) jakies cholerne kolorowe muchy mnie atakuja nawet off nie pomaga:( już z rana z babcia ogrod przechakalam:) umylam żyrandol:) odkurzylam i zaraz ide rozrabiac klej do tapety bo po południu przyjedzie ojciec i będziemy kleic, bo robimy babci pokój:)

Do góry