reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

LArvunia no moja Ola też ma hulajnogę, coprawda taką jakąś starą w spadku po innym dziecku, ale bardzo ją lubi:tak: i świetnie sobie radzi z nią. Więc MArcelek pewnie też miałby frajdę:-)
Madzia uświadom mnie jak na takim rowerku bez pedałów się jeździ, bo ja ze średniowiecza jestem:zawstydzona/y:;-):-D Odpycha się dziecko nogami i jedzie? czy jak?

reklama
LArvunia no moja Ola też ma hulajnogę, coprawda taką jakąś starą w spadku po innym dziecku, ale bardzo ją lubi:tak: i świetnie sobie radzi z nią. Więc MArcelek pewnie też miałby frajdę:-)
Madzia uświadom mnie jak na takim rowerku bez pedałów się jeździ, bo ja ze średniowiecza jestem:zawstydzona/y:;-):-D Odpycha się dziecko nogami i jedzie? czy jak?

tak kochana odpycha sie nozkami..na takich rowerkach dziecko uczy sie rownowagi i pozniej lepiej jest mu sie nauczyc na 2 kolach :tak::tak:
tutaj bardzo duzo maluchow na takich rowerkach jezdzi :-):-)
to jest cos takiego jak takie te auta na ktorych dzieci sie odpychaja :tak:
:tak:

Marzenka troszkę później do mojego G zadzwonie to się spytam co i jak, choć jakoś wydaje mi się że do Świebodzina chyba nie jeździ... :/ A w razie czego to jakaś inna miejscowość wchodziła by w grę do odbioru wózka? Bo szkoda żebyś płaciła za przesyłkę - dosyć drogie są...

MAdzia, achaaa... :-) dzięki że mnie uświadomiłaś:zawstydzona/y:. No faktycznie chyba fajny wstęp do nauki jazdy na prawdziwym rowerze:tak::-) Szymek pewnie szczęśliwy będzie:-)

Ostatnia edycja:
No nic ide pomalu sie szykowac i przebrac z pizamy..:-):-)
pojdziemy z mlodym do sklepu
musze cos na obiad zakupic tylko co??
ale chyba zrobie jakies warzywa na patelnie z ryzem tak na szybko i juz :tak::tak:
n nic tymczasem milego dnia ja uciekam..:tak:

Do M-cza chyba jeździ czasami... Zadzwonie do niego koło południa, to Ci coś konkretniejszego powiem, teraz nie chcę dzwonić, bo do południa zawsze ma roboty po uszy, więc już mu nie będę głowy zawracać:sorry:

czesc
ale juz naskrobalyscie z rana:-D
chyba dzisiaj cieplo az tak nie bedzie:-( i nie mam pomyslu co na obiad no porazka, ale za to chce upiec ciasto:tak:, wczoraj wieczorem mialam taka ochote na slodkie ze suchy biszkopt moczylam w herbacie i jadlam hehe

madzia ja niewiem czemu,cale opny sa popekane ,detka tez przebita ale to mzona by bylo skleic ale opony trzeba wymienic i to koszt 50zl jak wspomnialam ,raz juz byly wymieniane w smyku,wiec lepiej mi sie oplaca kupic nowy wozek lzejszy bo tak naprawde za ta kase mam jzu inny wozek.
jedno jest pewne ze juz nigdy nie kupie wozek z takimi kolkami co mam

ja kupilam wozek z kolkami niepompowanymi....
nie wiem czy salepsze ale poki co bezawaryjne.

Madzia jak tym rowerkiem sie jezdzi hehe?
bo ja taki bez pedalow to 1szy raz na oczy widze.

co do glosowania to tez poszlam z mezem....
co by nie bylo hehe:)
ale glosowalam na czlwoieka ktory i tak by nie wygral.. takze zyje spokojnie z czystym sumieniem ze nie wybralam kolejnego zlodzieja politycznego ktory ze tak pwoiem nic wielkiego dla kraju nie wnosi:)

reklama
daffi my tez mamy czyste sumienie ale 4 lipca znowu trzeba glosowac tylko ze nie ma na kogo:sorry:

hehehehe i to jest ból:confused2:
nas jeszcze czekaja wybory burmistrza i tez nie ma na kogo glosowac...
choc mam swoj typ i mysle ze on mnie nei zawiedzie!
ufam gosciowi i znam go od 6lat.....
ale sie okaze

Do góry