reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

aha kojarze..troszke daleko ale lepiej to niz nic...:tak::tak:

a widzialas to?? 2 pokoje..tylko nie wiem czy nie za drogie...

mieszkanie - Międzyrzecz - 40 m2 - 2 pokoje - 1 000 PLN - otoDom.pl

ladne mieszkanie ale drogo!
dam znac wieczorkiem.. o 19 idziemy ogladac tez mam nadzieje ze sie uda.....
na szcescie tam 800zl i nic mnie wiecej nie interesuje bo kurcze tam jest centralnie ciepla woda a drogo kosztuje 1m3 takiej wody i nie wiedzialam jak na tym sie wychodzi ale skoro nic nie doplacam to tak moze byc.

reklama
No ja stroju wogóle żadnego nie mam, bo w starym gumka od majtek mi się całkiem rozeszła i wywaliłam;-) Muszę sobie jakiś sprawić, ale na razie nie mam za co go kupić:zawstydzona/y:
Madzia to ja już bym wolała pokazywać te wielkie cyce :-D niż ich totalny brak, który akurat występuje w moim przypadku...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::crazy::confused2:

ja mam 3 w czym w 2w cycki nie zmieszcze a mialam je tylko 1 raz na sobie... a ten 3 bedzie dobry na mnie ale brzucha nie wywale swojego..
takze mam 2 stroje nieuzywane.... leza w szafie hehehehe

Daffi , haha, co ja bym dała żeby móc powiedzieć że w coś się moje cycki nie mieszczą...:-D Ale one się mieszczą we wszystko zawsze, nawet jeśli by to miała być skorupka po orzechu, hahaha:-D:sorry: No cóż jakoś ta natura dla jednych hojna , dla drugich nie...:confused2: Ale byle by tylko takie problemy były;-)
No też lecę , bo jak tak dalej pójdzie, to słońce zajdzie i tyle będzie z mojego wygrzewania...:sorry:

ładnie tak obgadywac koleżanke???? żyjemy..... nie wiem kiedy neta bede miala. czekamy az głupie tp wlaczy nam neodtrade. teraz jestem na chwilke u sasiadki bo musze sprawdzic pociagi. jade do mamy na doooobry tydzien lub dwa.

Pozdrawiamy

Daffi , haha, co ja bym dała żeby móc powiedzieć że w coś się moje cycki nie mieszczą...:-D Ale one się mieszczą we wszystko zawsze, nawet jeśli by to miała być skorupka po orzechu, hahaha:-D:sorry: No cóż jakoś ta natura dla jednych hojna , dla drugich nie...:confused2: Ale byle by tylko takie problemy były;-)
No też lecę , bo jak tak dalej pójdzie, to słońce zajdzie i tyle będzie z mojego wygrzewania...:sorry:

Lili przed ciaza mowilam tak samo a teraz jedna piers wisi a druga sterczy.. jedna nacagnieta jest i wydaje ise wieksza hahahha... mam juz dosc
ale nie wpoeim chociaz cos tam iwdac... a nie mieszcza sie bo tamte stroje sa w biuscie malutkie.

ładnie tak obgadywac koleżanke???? żyjemy..... nie wiem kiedy neta bede miala. czekamy az głupie tp wlaczy nam neodtrade. teraz jestem na chwilke u sasiadki bo musze sprawdzic pociagi. jade do mamy na doooobry tydzien lub dwa.

Pozdrawiamy

my nie obgadujemy a martwimy sie i myslimy intensywnie o was łobuziaki:):):):)

czesc laski,
nie mam czasu ostatnio zagladac ciagle gdzies w biegu
daffi to powodzenia w ogladaniu:-)
lili dzieki kochana za pamiec, cora dobrze sie czuje ale do szkoly dopiero w poniedzialek idzie zeby cos jej sie w szkole nie zrobilo bo to roznie, cala wakacje ma sie oszczedzac
ale spi z zamknietym ustami nie chrapie normalnie oddych i jestem happy

Czesc laseczki
Poczytałam co u Was i zaraz spadam na małe zakupi i na plac zabaw z młoda troche.
Mam tez dzis wene na porządki w ciuszkach Kayki co za mnałe to oddam takiej cygance co ja ostatnio poznałam ale czy ten zapał do porządkuch mi nie minie to sie okarze hahha.
Magda jak juz dzielisz cyckami to ja tez poprosze :)
Lili no to przybij piątke z kaształtów kobiet ,,rubensowskich'' mam tylko wielka doope i brzuch :(
Larvunia -co z włosami znowu robisz??Pokaz nam sie puzniej.
No i tak tak rób młodemu dowodzik :D :D :D :D
Dobra lece laski miłego dnia

reklama
befatka dobre z tymi ksztaltami rubensowskimi hehe
ja jak ubiore nie taka bluzke wygladam jak terminator:sorry: nieraz mi sie podobaja takie zajefajne ale kroj nie taki i doopa blada albo nie taki kolor i tez nie kupie

Do góry