reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Siemanko !!
ale tu cisza od wczoraj hehe
ja juz wojuje w kuchni szykuje sobie zapiekanke na obiad :-D:tak:
u lekarza bylo super !! oby tak zawsze az jestem w szoku..
maly dal sie dotkanc..:tak::tak:w sumie zbadala tylko uszy i nic wiecej nastepne badanie 7 lipca a ja myslalam ze to odrazu na raz wszystko i spokoj a oni robia tak na raty...
w poczekalni sami polacy...:tak:i w recepcji tez pani polka wiec czulam sie jak u siebie :-D:-D..fajnie normalnie mozna bylo pogadac :tak::tak:...
a pozniej maly dostal ciuchce w prezencie :-):-)
a dzis cos pogoda sie skwasila troszke chlodno a ja umowilam sie z kumpela na spacerek po poludniu mam nadzieje ze padac nie bedzie..

Hej kobietki

Larvunia- nio wpłacilismy tylko zliczke ale szkoda mi tej kasy i chyba pojedziemy zeby dzieciaczki jodu powdychały ;-) a w tej Hiszpani to podobno 35 zł za osobe wychodzi i w super warunkach tylko tam jedzenie jest strsznie drogie:tak: ale jak ktos sam sobie gotuje to wychodzi ok...

Daffi- nio z tym paleniem to tylko taki problem ze trzeba drzewo kupic co nie jest tanie bo lisciastym sie w kominku pali. Ale powiem Ci ze ja sama pale i daje rade a jak sniegu po pachy to naprawde ma urok ten szczelajacy kominek:-D:-)

Blond- to masz kolezanke... zapytaj nastepnym razem czy jej dziecko jest opuznione ale powiedz ze ma sie nie przejmowac pewnie po niej...;-)

Pr- a Wy jak tam rosniecie?? Amelka juz wie ze masz w brzuszku dzidzie??

Aga daj namiary na tani urlop w Hiszpanii :pP my na razie myślimy gdzie wybyć i dalej nie wiemy, może Zakopane :/ tylko nie wiem czy mała da radę w autku tyle czasu.
My cały czas palimy w piecu, na wodę, żeby umyć garki, żeby się wykąpać, żeby mieć cieplutko jak zimno na dworze i nie ma problemu jakoś sobie dajemy radę :)
U mnie mieszkanie w bloku teraz sprzedano - 90 mkw garaż, ogród, chlew, piwnica, balkon - za 80 000 :) warunki w blokach super - woda non stop gorąca, ogrzewanie też - i za małe pieniądze (mama z wszystkim (woda,ogrzewanie, czynsz, kościół <lol>) płaci ok. 400 zł) a teraz jedna rodzinka wynajmuje 4 pokojowe za 600 zł. także u nas ceny luzik. Od jakiegoś czasu też mieszkania powynajmowane są dla STRABAGA i sąsiedzi ładną kasę trzepią :)

Dafii chyba w ten weekend nie dam rady wjechać bo nie mam czym :/ niestety ...

izulka rozrabia:)
byly nad woda wczoraj to sie ochlapala i w stroju kapielowym jezdzila rowerkiem wiekszym od niej:)

witam sie:)
ide dzis ogladac kolejna kawalerke.
juz jestem wykonczona!

Daffi powodzenia moze ta kawalerka okaze sie fajna :-):-)
pilnujesz jeszcze tej Julci?? jak poszedl wczorajszy egzamin Patrycji??

a mnie znow komp swiruje odpalil dopiero po 15 minutach masakra...
:wściekła/y:

Daffi powodzenia moze ta kawalerka okaze sie fajna :-):-)
pilnujesz jeszcze tej Julci?? jak poszedl wczorajszy egzamin Patrycji??

a mnie znow komp swiruje odpalil dopiero po 15 minutach masakra...

tak pilnuje jeszcze dzis ostatni dzien.
Patrycja zdala...
w ogole wszystko skonczylo sie pomyslnie dla niej. uwaza ten pobyt za bardzo udany!
sprawy prywatne tez poszly jej jak najbardziej po msyli:)

tez mam nadzieje ze sie uda.. juz neiwazne ze na 4 pietrze byleby byla... tu jest 800zl i nic mnie wiecej nie obchodzi.

reklama
Do góry