reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Dziewczyny jak sie wali to wszystko naraz!

otoz nie dziala mi bojler! nie moge nigdzie wysjc wlosy mam takie ze sie w nich nie poakze!
od rana bojler wlaczony a woda lodowata i dupa!
juz mam dosc serdecznie tego mieszkania tutaj! jak my mamy sie teraz myc?
zacznie sie chodzenie do mamy ale na jak dlugo?

reklama
halo halo;]
melduje sie ze zyje:p
a wiec minal tydzien a ja juz sie nudze w domu;p nic tylko sprztam piore gotuje sprzatam i tak w kolko;p;p;p dzis jedziemy na wies troche odpoczac na swiezym powietrzu, a jutro Pawel ma festyn w pracy i idziemy z mloda niech troche poszaleje;] a w niedziele oczywisce na wybory a potem sie zobaczy :)

a jak sie czuje- hmmm zalezy od dnia i od pory jak przyjdzie chwila to a byle zapach mi sie robie nie dobrze.... ale potem przechodzi na szczescie....
nie moge pic kawy bo po niej mi tez nie dobrze, a no i rzucilam palenie z chwila jak sie dowiedzialam ze jestem w ciazy;] fakt nieraz mnie ciagnie i przyznam ze wzielam macha od tesciowej ze 2 razy ale to byl blad bo mi sie potem we lbie krecilo i zygac mi sie chcialo;p tylko teraz mam nadzieje ze potem znow nie zaczne palic jak urodze.......

halo halo;]
melduje sie ze zyje:p
a wiec minal tydzien a ja juz sie nudze w domu;p nic tylko sprztam piore gotuje sprzatam i tak w kolko;p;p;p dzis jedziemy na wies troche odpoczac na swiezym powietrzu, a jutro Pawel ma festyn w pracy i idziemy z mloda niech troche poszaleje;] a w niedziele oczywisce na wybory a potem sie zobaczy :)

a jak sie czuje- hmmm zalezy od dnia i od pory jak przyjdzie chwila to a byle zapach mi sie robie nie dobrze.... ale potem przechodzi na szczescie....
nie moge pic kawy bo po niej mi tez nie dobrze, a no i rzucilam palenie z chwila jak sie dowiedzialam ze jestem w ciazy;] fakt nieraz mnie ciagnie i przyznam ze wzielam macha od tesciowej ze 2 razy ale to byl blad bo mi sie potem we lbie krecilo i zygac mi sie chcialo;p tylko teraz mam nadzieje ze potem znow nie zaczne palic jak urodze.......

gratuluje rzucenia papieroskow oby ci juz tak zostalo! ja nigdy nie palilam na szcescie!
a moj maz rzucil jeszcze zanim Julkasie urodzila wiec jestem szczelsiwa bo zyje bez smrodu tego dymu!
widze pierwsze dolegliwosci ciazowe daja znac o sobie....
oby minely... ja od 8 tyg wymiotowalam i wszytsko razem..a nie wiedzialam ze w ciazy jestem.. poszlam do lekarza i leczylam sie na grype zoladkowa a i bylo tez podejzrenie wyrostka...ale po rozstepach na piersiach zrozumialam ze to chyba nie to! i tescik walnal mi 2 krechy a pozniej na drugi dzien na usg zobaczylam kruszynke moja miala wtedy 8tyg i 3dni:)

nie.. zastanaiwam sie przeciez serek jest glupi i bedzie mnie obciazal kosztami a to nie moja wina ze bojler sie zepsul!

no tak ale to jednak on powinnien naprawic,a nie wy ze swojej kieszeni tak mi sie wydaje..chyba ze pociagnie wam z kaucji...

my juz po zakupach u nas chlodno dzis...i wiatr dosc wieje..

cosik chmury sie zbieraja ale cieplo hehe oby juz tak bylo ciagle:tak:
ania to wsumie czujesz sie niezle ze tak powiem, jak przy pierwszej ciazy "zygalam" jak kot z rana
daffi wspolczuje ale wiem cos o tym ze jak sie wali to wszystko na raz:-(

beacia moj ma w weekend wolne wiec odpada, no chyba ze zwieje mi na nurkowanie z kolega, wiec wpadne na kawe jak juz zapraszasz :tak: Zdzwonimy sie jakby co :tak:
na basen w poniedzialek nie ide, we wtorek pojde, musze sprawy w poniedzialek pewne pozalatwiac...
wiec jak ktoras chetna we wtorek sie dolaczyc to bedzie mi milo i mnie nie nudno w brodziku siedziec ;-)

reklama
no tak ale to jednak on powinnien naprawic,a nie wy ze swojej kieszeni tak mi sie wydaje..chyba ze pociagnie wam z kaucji...

my juz po zakupach u nas chlodno dzis...i wiatr dosc wieje..

kaucji nie placilismy bo nie chcial wiec nie ma z czego odciagnac:)
byl wczoraj pokazalam mu i cos tam zrobil...
ale trzeba to popawic bo moze sie zaczac palic i wtedy bedzi enie wesolo.. wczoraj bylo ok a dzis nagrzal wode tylko do 40stopni ajc...

My dzis idziemy wreszcie na ROCZEK d ojego chrzesniaka!
o 2 tyg sie przesunal... 5 czerwca brachol byl napowodzi no i bez tatucia to tak glupio robic roczek a 12 czerwca i julka i kacper sie pochorowali.. az dzis poki co wszytsko idzie zgodnie z planem:)

o0gladlama dzis kawalerke o 9 rano ktora wczesniej chcialam ogladac i babka chciala 800zl ale ze jestesmy we 3 to chce 850.. nie ma mozliwosci starania sie o dodatek mieskznaiowy bo mieszkanie ma zadluzenie wiec niestety ale dupa!
ale cos wspominala ze do sierpnia ma zadluzenie splacic wiec zobaczymy.. nie bedziemy zrywac tego dodatku ktory mamy tutaj i jesli do sierpnia to styknie jeszcze bo nam zostalo na 3 miesiace jeszcze i wtedy moze mozna by bylo tam ale to trzeba jeszcze obgadac z baba! a jakas dziwna jest!

Do góry