reklama
No to Daffi trzymam kciuki oby sie udalo i wam sie spodobalo :-)
a na jakim osiedlu jak mozna spytac??
fajnie ze pati zdala :-):-)
no nic ja ide na maly spacerek !!
Papa
too jest na przeciwko starego pogotowia.. w tym bloku na dole z boku byl BUM BUM
no i nie dziekuje
LILIann
Majowe mamy'09
Dzień dobry! :-)
Daffi ja też trzymam kciuki by ta kawalerka przypadła Wam do gustu;-):-)!!! Daj znać co i jak jak już ją obejrzysz.
Ciasteczko no co tam u tej Twojej córci?? Gardełko już mniej boli?? Nic nie piszesz....
Madzia a no widzisz jak dziecko potrafi czasem pozytywnie zaskoczyć
Larvunia byłaś wczoraj u fryzjera? Bo coś wspominałaś kiedyś że chyba w czwartek chcesz iść? A Marcelek jak tam po kontroli?
Ale piękna pogoda, idę pranko na dwór rozwiesić i z Olą troszkę na ogródku posiedzieć:-)
Daffi ja też trzymam kciuki by ta kawalerka przypadła Wam do gustu;-):-)!!! Daj znać co i jak jak już ją obejrzysz.
Ciasteczko no co tam u tej Twojej córci?? Gardełko już mniej boli?? Nic nie piszesz....
Madzia a no widzisz jak dziecko potrafi czasem pozytywnie zaskoczyć
Larvunia byłaś wczoraj u fryzjera? Bo coś wspominałaś kiedyś że chyba w czwartek chcesz iść? A Marcelek jak tam po kontroli?
Ale piękna pogoda, idę pranko na dwór rozwiesić i z Olą troszkę na ogródku posiedzieć:-)
too jest na przeciwko starego pogotowia.. w tym bloku na dole z boku byl BUM BUM
no i nie dziekuje
aha kojarze..troszke daleko ale lepiej to niz nic...
a widzialas to?? 2 pokoje..tylko nie wiem czy nie za drogie...
mieszkanie - Międzyrzecz - 40 m2 - 2 pokoje - 1 000 PLN - otoDom.pl
Ostatnia edycja:
marcelek zdrowy, dziekuje ze pyutasz...
do fryza jade dzis na 17.00 no i na solara tez zajde jak sie uda ;-)
no i musze z mlodym do fotografa isc.....
bede wieczorkiem kochane!!!
a w poniedzialek chyba pojade na basen z mlodym ktoras idzie ze mna moze?????
do fryza jade dzis na 17.00 no i na solara tez zajde jak sie uda ;-)
no i musze z mlodym do fotografa isc.....
bede wieczorkiem kochane!!!
a w poniedzialek chyba pojade na basen z mlodym ktoras idzie ze mna moze?????
LILIann
Majowe mamy'09
O kurcze Larvunia, to dzisiaj odnowę przechodzisz;-) Pochwal się rezultatami!!!
Ja bym sobie na basen z Tobą pojechała, ale nie mam stroju kąpielowego, no i moja Ola jeszcze ma pełno krostek na skórze po tej ospie więc nie wiem czy wskazane by było tak je moczyć długo w basenie...
Ja bym sobie na basen z Tobą pojechała, ale nie mam stroju kąpielowego, no i moja Ola jeszcze ma pełno krostek na skórze po tej ospie więc nie wiem czy wskazane by było tak je moczyć długo w basenie...
nooooo musze sobie humorek poproawic czyms...
szkoda moze do poniedzialku te krostki zejda co? a strój kochana ja tez mam jakis bylejaki i moj brzuch tez jest bylejaki ale nie ide tam dla siebie a dla frucia i tak pewnie bede siedziec w brodziku z maluchami heheheheh
szkoda moze do poniedzialku te krostki zejda co? a strój kochana ja tez mam jakis bylejaki i moj brzuch tez jest bylejaki ale nie ide tam dla siebie a dla frucia i tak pewnie bede siedziec w brodziku z maluchami heheheheh
Ostatnia edycja:
Larvunia to baw sie dobrze dzis...:-):-)
a do fotografa po co idziecie jakies fotki robisz jakas sesja czy co??
na basenik tez musze sie wybrac w sumie tu mam nawet blisko pewnie tez kiedys wybede z maluchami ale jak mam pokazac moje wielkie sadelko i wielkie cyce to juz mi sie odechciewa choc tutaj to nie takie tlusciochy chodza
a do fotografa po co idziecie jakies fotki robisz jakas sesja czy co??
na basenik tez musze sie wybrac w sumie tu mam nawet blisko pewnie tez kiedys wybede z maluchami ale jak mam pokazac moje wielkie sadelko i wielkie cyce to juz mi sie odechciewa choc tutaj to nie takie tlusciochy chodza
reklama
LILIann
Majowe mamy'09
No ja stroju wogóle żadnego nie mam, bo w starym gumka od majtek mi się całkiem rozeszła i wywaliłam;-) Muszę sobie jakiś sprawić, ale na razie nie mam za co go kupić
Madzia to ja już bym wolała pokazywać te wielkie cyce niż ich totalny brak, który akurat występuje w moim przypadku...
Madzia to ja już bym wolała pokazywać te wielkie cyce niż ich totalny brak, który akurat występuje w moim przypadku...
Podziel się: