reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

No to Daffi trzymam kciuki oby sie udalo i wam sie spodobalo :-)
a na jakim osiedlu jak mozna spytac?? :-D

fajnie ze pati zdala :-):-)

no nic ja ide na maly spacerek !!
Papa :tak::tak:

reklama
Dzień dobry! :-)
Daffi ja też trzymam kciuki by ta kawalerka przypadła Wam do gustu;-):-)!!! Daj znać co i jak jak już ją obejrzysz:tak:.
Ciasteczko no co tam u tej Twojej córci?? Gardełko już mniej boli?? Nic nie piszesz....:sorry:
Madzia a no widzisz jak dziecko potrafi czasem pozytywnie zaskoczyć:-D
Larvunia byłaś wczoraj u fryzjera? Bo coś wspominałaś kiedyś że chyba w czwartek chcesz iść? A Marcelek jak tam po kontroli?

Ale piękna pogoda, idę pranko na dwór rozwiesić i z Olą troszkę na ogródku posiedzieć:-)

marcelek zdrowy, dziekuje ze pyutasz...
do fryza jade dzis na 17.00 :) no i na solara tez zajde :-D jak sie uda ;-)
no i musze z mlodym do fotografa isc.....
bede wieczorkiem kochane!!!
a w poniedzialek chyba pojade na basen z mlodym ktoras idzie ze mna moze?????

O kurcze Larvunia, to dzisiaj odnowę przechodzisz:-D;-) Pochwal się rezultatami!!!
Ja bym sobie na basen z Tobą pojechała, ale nie mam stroju kąpielowego:zawstydzona/y:, no i moja Ola jeszcze ma pełno krostek na skórze po tej ospie więc nie wiem czy wskazane by było tak je moczyć długo w basenie...:baffled:

nooooo musze sobie humorek poproawic czyms...
szkoda moze do poniedzialku te krostki zejda co? a strój kochana ja tez mam jakis bylejaki i moj brzuch tez jest bylejaki ale nie ide tam dla siebie a dla frucia i tak pewnie bede siedziec w brodziku z maluchami heheheheh :laugh2:

Ostatnia edycja:
Larvunia to baw sie dobrze dzis...:-):-)
a do fotografa po co idziecie jakies fotki robisz jakas sesja czy co??
na basenik tez musze sie wybrac w sumie tu mam nawet blisko pewnie tez kiedys wybede z maluchami ale jak mam pokazac moje wielkie sadelko i wielkie cyce :-D:-D to juz mi sie odechciewa :tak::tak:choc tutaj to nie takie tlusciochy chodza
:-D
:-D

reklama
No ja stroju wogóle żadnego nie mam, bo w starym gumka od majtek mi się całkiem rozeszła i wywaliłam;-) Muszę sobie jakiś sprawić, ale na razie nie mam za co go kupić:zawstydzona/y:
Madzia to ja już bym wolała pokazywać te wielkie cyce :-D niż ich totalny brak, który akurat występuje w moim przypadku...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::crazy::confused2:

Do góry