reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

ok dzieki my mamy taka mala w kroplach i podawac mam 8 kropli.. marek bedac w aptece kazal farmaceutce rozczytac hieroglify lekarza.. wsyztsko sobie ladnie spisalam... po kazdym podaniu flegaminy 2 razy dziennie po pol godz mam ja oklepywac... budzi mi sie co chwile i kaszle i placze przez to!

reklama
Doberek..
u nas w nocy o 3 mialam pozar za oknem dzialka sie palila tzn.szopka...bylo dosc mocno a w pokoju jak jasno :szok::szok: mialam stracha troche bo to blisko bardzo nas...:tak:
ale ugasili...godzinke to trwalo...
my dzis na urodziny smigamy na 16....jade jeszcze po flaszke zaraz...
zycze milego wekendu !!!:-):-)

Halo:) melduje ze żyje:) jakoś nie mam chwilowo czasu na komputer w sumie to nawet ochoty musze troche odpoczac od niego bo w pracy przy nim ciągle siedzę. A co u nas właśnie siedzę na wykładzie dziś już ostatnie egzaminy:) no i obrona we wrześniu niestety:( ja czuje sie w miarę dobrze:) a amelka zadowolona ze ma mamę w domku:)

Witam sie sobotnio:)
super ze sie chlodzilo!
od razu lepiej:)

ANIA PR jak Twoje samopoczucie? wporzadku wszystko? brak mdlosci? :)

witam sie
ja na chwilke:sorry: zaraz jedziemy do sz-na do mlodej ale juz wsumie naprawde dobrze sie czuje wiadomo gardlo bedzie bolec bo to wielka rana
trafilismy wczoraj na taki korek w szczecinie bo to dni morza,
ze odcinek drogi gdzie sie normalnie pokonuje w 10min moj M jechal 1,5 godz a my zesmy wyskoczyly po drodze na tramwaj i 30min i bylysmy na drugim koncu miasta
oby dzisiaj nie bylo korka

daffi hehe wiem u kogo zamowilas ta szkatulke z julka

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hello
kto ma dzisiaj ochote na spacer?o ile nie bedzie padac oczywiscie...
mlody spi, ja mam wolny weekend, zaczynam sie uczyc do egzaminow.
ciasteczko super ze mloda leiej sie czuje:)
ania wracaj do naaaas
MAgda a u mnie wczoraj pod oknem sasiedzi podpalili benzyne bo byli ciekawi czy sie zapali...i zadzwonili do mnie jak bylam na spacerze z malym czy ja czasem nie chcialam okien wymieniac bo bede musiala.i nic wiecej nie chcieli powiedziec.wrocilam do domu a tam tylko sciana zadymiona.z oknami nic.ale sie na nich wscieklam...
wczoraj mnie na spacerze zapytala czy ja tez zauwazylam ze Rafal jest opozniony, ze wszystkie dzieci w jego wieku juz duzo umieja a on jak niespelna roczne dziecko.tyle ze lepiej biega...normalnie mialam zajebisty dzien.i jeszcze wczoraj byla 5 rocznica smierci mojego taty.super po prostu:/

reklama
Hej

Ja siedzę z małym w domu, wkurzona jestem na maxa. Umówiłam się z dziewczyną niby nianią, że przyjdzie dziś do małego i zaopiekuje się nim a ja miałam iść do fryzjera, i co???? wogóle się nie zjawiła, ani nie zadzwoniła, myslałam że wezmę ja do opieki w lipcu na dwa tygodnie, jak złobek będzie nieczynny ale widać muszę szukać kogoś innego.

blond- to o rafałku to sąsiadka ci powiedziała????co za pinda głupia.................szkoda słów, weź jej powiedz ze sama jest opóźniona.

PR-ja jak będę kiedyś w drugiej ciąży to wezmę sobie na 8 m-cy l4, a co//???z misiem dopiero poszław w 8 m-c i teraz żałuje, bo ciężko mi było, drugi raz taka głupia nie będę.

daffi- zdrówka dla malutkiej, mój yteż teraz jakiś osmarkany , niby temperatury nie ma, nie kaszle, ale glutki mu z nosa lecą.

blond- jaką ty dietę stosujesz ze tak chudniesz????patrze na twój suwaczek i coraz mniej kg jest, a ile ty masz wzrostu jak można wiedzieć???

Ostatnia edycja:
Do góry