reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
czesc:-)
daffi a co ty tak wczesnie dzis?mala nie dala ci pospac?
wasze maluszki tez tak sie mecza w takim upale?moj nie mogl wczoraj zasnac nawet wbodach bylo mu goraco.ja sama tez zle spalam.
pranie wlasnie sie pierze,obiad zrobiony wiec bede sie nudzic troszke:-D
pozniej pojdziemy do parku na plac zabaw jak dawid wstanie nie chce mi sie wozka targac:-D

Dzien doberek..:-):-)
daffi a ty co tak wczesnie??:-D:-D
marzenka ja mam jakos fajnie chlodno w domu moze to dlatego ze to parter bo na czwartym to mialam upal niesamowity...

a nam znow polsat sie pieprzy :wściekła/y::wściekła/y:juz od wczoraj rana..nie wiem o co z tym chodzi ciagle sie zacina ze nie idzie nic obejrzec masakra...a sasiad tez ma i u niego jest ok dzwine nie wiem czy to wina dekodera czy to cos od nich...masakra..
:wściekła/y::wściekła/y:

czesc dziewczyny
ale upal, lubie ciepelko ale juz nawet ja nie wyrabiam w takiej temperaturze na sloncu:dry: bo w cieniu jeszcze ok
jak zrobi nam auto jedziemy dzisiaj do mlodej :-)

czesc:-)
daffi a co ty tak wczesnie dzis?mala nie dala ci pospac?
wasze maluszki tez tak sie mecza w takim upale?moj nie mogl wczoraj zasnac nawet wbodach bylo mu goraco.ja sama tez zle spalam.
pranie wlasnie sie pierze,obiad zrobiony wiec bede sie nudzic troszke:-D
pozniej pojdziemy do parku na plac zabaw jak dawid wstanie nie chce mi sie wozka targac:-D

mala od 3 zaczela sie budzic i plakac...o 5 wzielam ja do nas do lozka i do 6 pospala i wstalam... u nas jest goraco a okn a nie moge otworzyc bo robactwo lata i tak mialam znow okna i sciany w tych malych zielonych robaczkach! a to wszystko dlatego ze na wieczor wlaczaja sie te latarnie i one do swiatla gnaja i przy okazji wbijaja sie do mieskzania!:( a my jeda ta latarnie mamy przed oknami!

u nas dzis fajnie chlodniej jest
taki wiaterek i brak slonca :-):-)

ciekawe co larvunia porabia ze jej nie widac :baffled:..
ide wlaczyc pranie :tak:
:tak:

reklama
no ale w sobote ma byc masakra! podobno dwa potezne fronty sie ze soba zetkna i ma byc bardzo silna burza ! tak jak w zeszlym roku nie pamietam teraz juz dokladnie gdzie przeszla trąba powietrzna ze chaty ludziom pozrywala i teraz ma byc powtorka z rozrywki!
strrach sie bac!

Do góry