reklama
Disarra
Początkująca w BB
ja miałam fileciki, u nas już dawno po obiadku bo A na drugą zmianę do pracy
larvunia malutka śpi a ja odpoczywam po obiadku
larvunia malutka śpi a ja odpoczywam po obiadku
aneteczka
Fanka BB :)
Ja dziś na szybko sałate lodową z kórczakiem i warzywami i do tego dressing, smaczne i szybkie a na takie upały w sam raz:-)
mój malutki po złobku od arzu usnał, ytaki zmęczony był, ze mi w samochodzie spał, a jak weszliśmy do domu dostał trochę wody i oczka same mu się zamykały.
mój malutki po złobku od arzu usnał, ytaki zmęczony był, ze mi w samochodzie spał, a jak weszliśmy do domu dostał trochę wody i oczka same mu się zamykały.
Hej.
Ale upal dzisiaj... Marta mi wlasnie zasypia, obiad juz zrobiony dzisiaj ziemniaki kurczak i mizeria moj M dzisiaj wraca w koncu jeszcze tak bedzie jezdzil do konca czerwca bo maja akurta termin na skonczenie oczyszczalni sciekow w Bornym Sulinowie.
Aneteczka napisz kiedy Ci pasuje to sie jakos zgadamy i wpadne do Ciebie na kawke ;-)
Disarra moja Mrata juz raczkuje, od 1,5 miesiaca sama wstaje w lozeczku i teraz zauwazylam ze jak stoi to probuje chodzic trzymajac sie np. lozka. Ale np. w porownaniu do Twojej Amelki to moja nie ma zadnego zabka, tak wiec sama widzisz kazde dziecko jest inne :-)
Ale upal dzisiaj... Marta mi wlasnie zasypia, obiad juz zrobiony dzisiaj ziemniaki kurczak i mizeria moj M dzisiaj wraca w koncu jeszcze tak bedzie jezdzil do konca czerwca bo maja akurta termin na skonczenie oczyszczalni sciekow w Bornym Sulinowie.
Aneteczka napisz kiedy Ci pasuje to sie jakos zgadamy i wpadne do Ciebie na kawke ;-)
Disarra moja Mrata juz raczkuje, od 1,5 miesiaca sama wstaje w lozeczku i teraz zauwazylam ze jak stoi to probuje chodzic trzymajac sie np. lozka. Ale np. w porownaniu do Twojej Amelki to moja nie ma zadnego zabka, tak wiec sama widzisz kazde dziecko jest inne :-)
wiem dziś przy tej temp klima by się przydała, tym bardziej że w sumie dopołudnia u nas jest słońce, więc jest jeszcze cieplej niż na podwórku, do tego jeszcze kompy..........ach szkoda gadać. Coprawda rolety mamy zasłonięte, ale i tak skwar jak cholera.
Daffi- hehehe pewnie masz lepszą
no nie sadze jednak... w miedzyrzeczu kolo ratusza fontanna jest taka jakby jej nie bylo... ale zawsze cos
Witam kobietki
O wiedze mamusie nowe witamy!!
Larvunia- ja wczoraj myslałam ze sie porycze bo my juz zapłacilismy rezerwacje nad morzem na cały tydzien :-(a sasiadka mnie dobiła bo wie gdzie w Hiszpani za podobna cene mozna urlopowac
Daffi- mam nadzieje ze dostałaś wiadomosc
Ja dzis mam plan opalanie ale zobaczymy co z tego bedzie. A i mam meza na cały tydzien bo bra załaduknków:-)
tak dostalam wiadomosc ale zapyatlam gdzie to jest?
szkoda ze tzreba palic ale jak nic nie bedziemy mieli to i dobre to.
marzenka21
Fanka BB :)
hello :-)
ide zaraz wskoczyc pod prysznic bo wytrzymac nie idzie
wlasnie piecze mi sie 3 porcja muffinek owsianych z bakaliami i czekolada
pyszne wyszly
ide zaraz wskoczyc pod prysznic bo wytrzymac nie idzie
wlasnie piecze mi sie 3 porcja muffinek owsianych z bakaliami i czekolada
pyszne wyszly
C
ciasteczko
Gość
ale ukrop
jutro w koncu auto bedzie zrobione i wszyscy do mlodej pojedziemy:-):-)
jutro w koncu auto bedzie zrobione i wszyscy do mlodej pojedziemy:-):-)
reklama
Disarra
Początkująca w BB
Podziel się: