reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

ja mam kotlety mielone z wczoraj i rosolek :tak:
Mlody jak choruje to zawsze mam rosolek a ze moj Pan po zupie nadal glodny to mam i mielone :-)

jej mlody jeszcze spi....

reklama
Ja dziś na szybko sałate lodową z kórczakiem i warzywami i do tego dressing, smaczne i szybkie a na takie upały w sam raz:-)
mój malutki po złobku od arzu usnał, ytaki zmęczony był, ze mi w samochodzie spał, a jak weszliśmy do domu dostał trochę wody i oczka same mu się zamykały.

Hej.

Ale upal dzisiaj... Marta mi wlasnie zasypia, obiad juz zrobiony dzisiaj ziemniaki kurczak i mizeria :) moj M dzisiaj wraca w koncu :) jeszcze tak bedzie jezdzil do konca czerwca bo maja akurta termin na skonczenie oczyszczalni sciekow w Bornym Sulinowie.

Aneteczka napisz kiedy Ci pasuje to sie jakos zgadamy i wpadne do Ciebie na kawke ;-)

Disarra moja Mrata juz raczkuje, od 1,5 miesiaca sama wstaje w lozeczku i teraz zauwazylam ze jak stoi to probuje chodzic trzymajac sie np. lozka. Ale np. w porownaniu do Twojej Amelki to moja nie ma zadnego zabka, tak wiec sama widzisz kazde dziecko jest inne :-)

wiem dziś przy tej temp klima by się przydała, tym bardziej że w sumie dopołudnia u nas jest słońce, więc jest jeszcze cieplej niż na podwórku, do tego jeszcze kompy..........ach szkoda gadać. Coprawda rolety mamy zasłonięte, ale i tak skwar jak cholera.

Daffi- hehehe pewnie masz lepszą

no nie sadze jednak... w miedzyrzeczu kolo ratusza fontanna jest taka jakby jej nie bylo... ale zawsze cos:p

Witam kobietki
O wiedze mamusie nowe :) witamy!!
Larvunia- ja wczoraj myslałam ze sie porycze bo my juz zapłacilismy rezerwacje nad morzem na cały tydzien :-(a sasiadka mnie dobiła bo wie gdzie w Hiszpani za podobna cene mozna urlopowac:szok:

Daffi- mam nadzieje ze dostałaś wiadomosc
Ja dzis mam plan opalanie ale zobaczymy co z tego bedzie. A i mam meza na cały tydzien bo bra załaduknków:-)

tak dostalam wiadomosc ale zapyatlam gdzie to jest?
szkoda ze tzreba palic ale jak nic nie bedziemy mieli to i dobre to.

hello :-)
ide zaraz wskoczyc pod prysznic bo wytrzymac nie idzie:szok:
wlasnie piecze mi sie 3 porcja muffinek owsianych z bakaliami i czekolada:-D
pyszne wyszly:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry