reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Witam kobietki
O wiedze mamusie nowe :) witamy!!
Larvunia- ja wczoraj myslałam ze sie porycze bo my juz zapłacilismy rezerwacje nad morzem na cały tydzien :-(a sasiadka mnie dobiła bo wie gdzie w Hiszpani za podobna cene mozna urlopowac:szok:

Daffi- mam nadzieje ze dostałaś wiadomosc
Ja dzis mam plan opalanie ale zobaczymy co z tego bedzie. A i mam meza na cały tydzien bo bra załaduknków:-)

reklama
marzenka21 co do opalania to też by mi się przydało moje bladziochy opalić, ręce i dekolt ładnie zbrązowiały ale nogi blade jak ściana :-)

larvunia u nas parno, duszno ale słonce świeci no i ten zapach deszczu .... pewnie coś popada, przydało by się :-p

aneteczka do motyli mam kawałek ale tez lubię tam chodzić, oczywiście możemy umówić się na spacerek, jak najbardziej :-) ja nie pracuję ;-)
wspułczuję że w pracy siedzisz , mój A idzie na 14 a u nich niby klima jest ale magazyn z blachy wiec się nagrzewa i 40 stopni jest

Ostatnia edycja:
hej hej laeczki

wlasnie z dworu wrocilam masakra jakas, slonce wyszlo i daje popalic teraz...
odrazu z mlodym do wanny wskoczylismy i pol litra wody z dzbanka wydydlalismy hehehe
a dzieje sie dzieje u nas kochane moje i szkoda ze nikt blizenj nie mieszka bo impreza do max 15.00 ma trwac.
Jest strasznie duzo dmuchanych do skakania atrakcji dla dzieci, scena na ktorej sie duzo dzieje punkty gastronomiczne itp...
My 40 min wytrzymalismy na sloncu... istne pieklo... mlody wykapal sie i padl... heheh oto moj synek z pozdrowieniami dla Was.... aha impra cos o czystosci zwiazana nie wiem dokladnie nie pytalam ale z tego co zauwazylam to puszki zbierali itp i cos o ekologi pitola ;-)
Zobacz załącznik 254839

Larvunia- ja wczoraj myslałam ze sie porycze bo my juz zapłacilismy rezerwacje nad morzem na cały tydzien :-(a sasiadka mnie dobiła bo wie gdzie w Hiszpani za podobna cene mozna urlopowac:szok:
kochana a ile dalas za wypad i na ile i gdzie?? no mow wiecej... no i w hiszpani... a za ile? ja zagrabanice to chyba tylko do befatki polece nigdzie wiecej nie ma szans.... - kasa.

Lavunia ja rowniez sle pozdrowienia dla marcelka hehe :tak::tak:fajne foto..
i fajnie ze jakas imprezka tylko jak mowisz ze taki skwar to chyba nie za duzo ludzi przyjdzie...

u nas dzis bez slonca jest troche lepiej ale tez duszno...:tak:

tu jest sporo dzieci baaaardzo duzo bym powiedziala.... sa tu inne szkoly czy przedszkola bo widzialam autobusy jak podjezdzaly pod szkole...

no mlody spi na dobre mi....
ide obiad montowac;-)

reklama
Do góry