reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

hej.

Upal dzisiaj byl niesamowity a jutro ma byc jeszcze gorzej :dry:najlepiej to w domu siedziec w taka pogode... My tez gdzies chcemy sobie pojechac nad morze albo jeziorko wypoczac troche. nawet znalazlam fajna oferte na Dlugim caly domek z kuchnia lazienka 100 zl za dobe i maksymalnie 5 osob doroslych moze byc. Moze sie skusimy, wiem ze sa jeszcze wolne miejsca..

Disarra Witam Cie :-) mamy w podobnym wieku dzieci :-) moja urodzila sie 26.09 :-)

reklama
hello:-)
ciatesteczko ciesze ze ze zabieg sie udal:-)
larvunia bez wody to jak bez reki:-D:-D:-D:-D
disara witam cie;-)mam nadzieje ze bedziesz sie u nas dobrze czuc:-):-):-):-)amelcia ladne imie:-):-):-)
moj tez urodzil sie 4200kg ale twoj a to jzu przebila mojego:-Dmoj o cm krotszy:-D:-D:-D:-D
powiedz jak sie mieszka z tesciowa?bo ja to wolalabym wynajmowac niz mieszkac z tesciowa,co za duzo to nie zdrowo:-D:-D:-D:-D

ale dzis mialam dzionek zalatany,zlapalam dorywcza prace do rozkladania towaru tylko co wtorek :-)a kasa sie przyda,zlozylam tez podanie do innego sklepu, i licze na to ze sie uda.ale narazie to tajemnica:-):-):-)
befatko ten zapach trawy :-Djest piekny
co do wakacji to my mozemy zapomniec poprostu brac kasy,pojechalibysmy se ale ja musze troche popracowac przez wakacje..moze tylko do niesulic pojedziemy pewnie:-)

niuskaa Twoja Marta o całe 7 dni starsza ;-) wiem że dzieciaczków sie nie porównuje ale napisz co potrafi, Amelia ładnie siedzi, ale sama nie wstanie, trzeba jej pomóc a tak to do raczkowania czy do stania jej się nie spieszy ale jak ja postawić to twardo stoi

marzenka21 Dziękuję :) mojego A babcia wpadła na taki pomysł bo ja to kompletnie pogubiłam się w tych imionach i sama nie wiedziałam ... :) Oj muszę przyznać że jest bardzo dobrze, gdyby nie teściowa to bym nie dała rady, wtrącać się nie wtrąca, nawet mi nie zwróciła nigdy uwagi choć lepiej by było bo czuła bym się pewniej, weekendy mam trochę luzu bo obiadki ona gotuje wiec jestem zadowolona. Wiadomo że na swoim lepiej, bo przy teściowej ciężko faceta wychować ::-):-):-) Teściowa pracuje do 15 wiec do 15 wszystko ogarniam i gotuję i tak już wrzuciłam na luz bo z początku za bardzo chyba przejmowałam sie co powie jak zobaczy nie pomyte gary, nie podkurzane.

Też myślę nad pracą ale chyba jeszcze poczekam, małą jeszcze dokarmiam naturalnie po drugie nie miała bym z kim jej zostawić :-(
marzenka21 trzymam kciuki za znalezienie pracy :)

Ostatnia edycja:
Witam wieczorowo

Larvunia- my to zawsze jak najbliżej jeździmy, dziwnówek, dziwnów , a najlepiej podoba nam się w niechorzy i chyba tam w tym roku uderzymy, a pewnie fajnie byłoby w więcej osób pojechać.

Marzenka-trzymam kciuki zeby praca wypaliła, bo zawsze co dwie pensie to nie jedna.

Disarra- a na jakim osiedlu mieszkasz, bo piszesz o fontannie to może na górczynie????fajnie byłoby bo ja mieszkam właśnie na górczynie.|Co do raczkowanie wypowiem się, bo mój niedawno też był na tym etapie, zaczał raczkować mając 8,5 m-c tzn wcześniej się już dzwigał, ale raczkowaniem tego nazwać nie można.

Niuśka a ty kochana miałaś kiedyś do mnie na kawkę z małą wpaść i co????do tej pory się nie zjawiłaś:rofl2:pamiętaj ze zaproszenie jest aktualne.

My wróciuliśmy z tesco, biedne dziecko już mi na rękach usypiało, a w samochodzie to komara uciął. Teraz już wykąpany, pojedzony poszedł spać, a i ja raraz pewnie pójdę, bo jakach zmęczona cały dzień jeswtem.

witam :-)
no i witam kolejna nowa mamuske u nas:-)asia k hello:-):-):-)
dzis kolejny cieply dzien:-):-):-)mam zamiar troche sie opalic:-):-)
jakie macie kremy na komary dla maluszkow?musze kupic i nie mam pojecia jaki

hello
witam kolejna nowa mamusie

no ma byc skwar u nas tez, ale jakos nie widze slonca.. duszno fakt jest ale nie ma sloneczka :sorry2: ja chce burze :-D:-D:-D

reklama
Dzien dobry zapraszam do mnie na cieple buleczki wlasnie mi sie pieka w piekarniku :-):-)

witam nowe mamuski...zapraszamy do naszego grona jak najbardziej :-):-)

u nas dzis nad ranem byla ulewa i burza az sie obudzilam..a teraz tez bez slonca ale juz ciepelko :tak:

marzena fajnie ze cosik dorwalas zawsze pare groszy :tak:a co do kremow to ja nie uzywam :no:

Do góry