reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

bry

no nad morze nei pojade i w tym roku....
kolezanka ktora tam mieszka mowi mi ze sa zakazane kapiele przez te powodzie bo caly syf takm splywa...i bedzie tak cale wakacje, ze brud, smrod i wogole blee.... wiec jakies bezpieczne jezioro nam zostaje... a chcialam mlodego jodem nafaszerowac bbbuuuuu:dry:

mlody ciagle kaszle ;/

daffi mierzyc mierzyc tempke!!!

Ostatnia edycja:
reklama
A mnie znow cos pralka swiruje i nie wywirowala ubran :wściekła/y::wściekła/y:
musialam wirowanie samo teraz wlaczyc wrr..to juz ktrys raz sie tak dzieje ale nie zawsze..dziwne..
ja tak za godzinke wybieram sie do sklepu ciuchowego moze cos w oko wpadnie :tak:

Larvunia no to rzeczywiscie lepiej sobie odpuscic to morze jak czasem ma sie cosik stac...:tak:

u nas cieplo ale bez slonca a na jutro deszcze i burze zapowiadaja...

jej madzia widzialam foty na nk...
ja wozka nie widzialam od 1,5 roku juz..... nawet nie wiem gdzie jest :happy2: chyba u tesciow w garazu.... wygodnego masz synka heheh :)))) alemoze to i lepiej masz gdzie zakupy wsadzic chociaz prawda ;-)

jej madzia widzialam foty na nk...
ja wozka nie widzialam od 1,5 roku juz..... nawet nie wiem gdzie jest :happy2: chyba u tesciow w garazu.... wygodnego masz synka heheh :)))) alemoze to i lepiej masz gdzie zakupy wsadzic chociaz prawda ;-)

no widzisz moj jest jakis len :wściekła/y::wściekła/y:
tylko ze ja przewaznie wozek biore ze soba bo jak ide po hanie do szkoly to w jedna strone mam 1,2 km wiec w obywdie jakby nie patrzec to prawie 2,5 km wiec dla niego to kawalek jest ja sama mam juz dosc tego chodzenia dzien w dzien do szkoly..no ale zaraz wakacje :-):-)

jak idziemy na plac to on zazwyczaj jezdzi hulajnoga a tez mamy kawalek ..a zapitala jak stary na 2 kolach hehe

Daffi- wysłałam Ci na gg o tym mieszkaniu.
Marzenka- dzieki
Biedna Izulka mam nadzieje ze zwalczy to choróbsko szybciutko

nic do mnie nie doszlo:(

hello:-)
daffi to wstepnie jestesmy umowione:-):-)daj znac beti ok?
jak cos to spotkalibysmy sie gdzies 10 lub 11 ok?

moj jeszcze spi a ja korzystam zokazji i maluje se paznokcie u nog i popijam kawke:-D:-D:-D
byla u was burza?masakra ale sie blyskalo:-D:-D

ok napisze jej smska:)

Hejka ponownie !!:-):-)
ale u nas duchota masakra..
ja wrocilam juz ze sklepu kupilam dziecia po bluzce byla wyprzedaz za 2 euro
tongue.gif
i sobie spodnie 3/4 z materialu :tak::tak:
gdzie sie podziewacie??

ide sobie na balkonik odsapne bo za niedlugo musze isc do szkoly pa :-)

zla jestem :wściekła/y: wody nie mam :wściekła/y: ani pomyc gary, ani prania nie zrobie... w polowie prania pralke mi zablokowalo :wściekła/y: nawet wody nie mam zimnej w dzbanku co ja bede pic :wściekła/y: trza do sklepu isc kurna.... nawet kartki nie dali ze nie bedzie wody :dry:

Hej laseczki Larvunia,Marzenka Madzia i Dafi :D
U nas dzis piękana pogoda i przyszedł Pan kosiarkowy i zaraz bede miała super skoszoną trawke w ogródku i pójdziemy na kocyk :D
Larvunia moja siorka była nad morzem w Świnoujściu w zeszłym tyg od czwartku do niedzieli i dzieciaki sie kąpały nie było zadnego zakacu
Brak wody i prądu to masakra wspólczuje
Ciacho 3 mam kciuki za zabieg

wlasnie z dworu wrocilismyh z mlodym i psem... uuuufffff jak goraco dzis :sorry2: Wode w lazience juz mam... dobre i to chociaz, ziemniaqki dzis plukane beda w wannie hehehehe :-D
Jej jak moj pies kocha wode.. wskoczyla do strumyczka postomia chyba to byla i wyjsc nie chciala mi no...

befatka a gdzie byla nad tym moprzem jaka miejscowosc?? ile placila moze wiesz??

reklama
Do góry