reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
hej
Pr- gratulacje!! niech bąbelek rośnie!!
Larvunia- ja kiedys byłam w miedzyzdrojach było to pod koniec sierpnia i nie płaciłam wogle za psa nio ale t 4 lata temu było.

czesc laski
ania mala fasolke macie
jutro starsza ma zabieg jade do niej z rana bo na noc nie zostalam, boi sie ale musi miec zabieg, bedzie dobrze

Daffi a widzialas to mieszkanie ?
Ścisłe centrum + możliwość najęcia garażu Międzyrzecz - otoDom.pl
na allegro jest tylko 1 oferta z miedzyrzecza ale wydaje sie fajne.
ja sie witam wreszcie. polozylam sie na lozku na dd tvn i zasnelam:/i sie wlasnie obudzilam.
Nie znacie moze kogos kto kocha biochemie i pomoglby mi w przygotowaniach do egzaminu?...bo sama sie slabo mobilizuje a jakby mi ktos dal kopa w doope to moze latwiej by poszlo.
Ania super ze 1 serduszko :)jak Ty sie czujesz wogole?
Magda u nas truskawki wczoraj byly po 9 zl .ale nie kupilam bo troche jeszcze za drogie.Larvunia 18 zl?to wiem ze te sztuczne z hipermarketow tyle jakos niedawno kosztowaly ale juz sa normalne.
a mnie gardlo boli, @ mam i ledwo laze.ciagle bym spala.

tak kochana widzialam.....

A ja dzis bylam na spacerku z beti jej pati i malym Wiktorkiem:):):):)
Jest taki slodziutki i kochaniutki...
taka mala kruszyneczka ktora moglabym zacalowac doslownie!
tak slicznie sobie spal i sie usmiechal:):):):)
normalnie cudenko mowie wam:)
macie pozdrowienia od BETI:):):):):)

no i nasza kochana Katgen wyszła dzis ze szpitala z izunia...
ale jeszcze nie jest dobrze....... torba lekow niesttey ale fajnie ze moga byc juz w domu.

hello :)
beti daffi a moze w przyszlym tygodniu spacer zaliczymy cio?ja bym wtedy przyjechala do m-cza oczywiscie jelsi pogoda by dopisala.
dobrze ze juz katgen i izolda wrocili ze szpitala.zdrowko kochane dla was!!!
wiktorek napewno jest slodziutki.schrupala bym go bo taki malusi kochany
ciasteczko trzymam kciuki za zabieg a w olnej chwili daj mi linki na jakies latwe i dobre muffinki,bo ty spec w tym jestes:)

my dzis na rowerach nie bylismy,za to poszlam z dawidkiem do parku na plac zabaw do dzieci,prawie 3 godz bylismy dawid zmeczony hehe bo na nogach ciagle :)
annes widze ze zosience stulko dzis 3 miesiace :):)gratki kochaniutkie :)

Daffi- wysłałam Ci na gg o tym mieszkaniu.
Marzenka- dzieki
Biedna Izulka mam nadzieje ze zwalczy to choróbsko szybciutko

hello:-)
daffi to wstepnie jestesmy umowione:-):-)daj znac beti ok?
jak cos to spotkalibysmy sie gdzies 10 lub 11 ok?

moj jeszcze spi a ja korzystam zokazji i maluje se paznokcie u nog i popijam kawke:-D:-D:-D
byla u was burza?masakra ale sie blyskalo:-D:-D

reklama
Do góry