reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

hello:-)
kurde ale noc krotka byla,niewyspalam sie:wściekła/y:
pr super ciesze sie.oj ale ci zazdroszcze ten stan ciazy itd piekny stan
larvunia i co tam u lekarza?chyba czegos nie doczytalam cio?
befatko tak jak lili wspomniala hehe w kazdym zwiazku tak jest,ja tez nie lubie nerwowej atmosfery wdomu,tylko osttanio za bardzo sie czepialam mojego praktycznie o bzdury,no ale @robi swoje niestety
a megi chyba tez ma problem znetem co nie
zmykam i zycze milego dnia:-)

reklama
marzenka hello, tak megi mi pisala ze maja jakis problem z kompem jak tylko naprawia to wpadnie.
kazala pozdrowic was :tak:
:tak:

wpadlam w chwili odpoczynku:-D:-D:-D:-Du nas juz goraco:-D:-D:-D:-D:-D
zmykamy zaraz na spacer a potem wpadniemy na obiad:-D:-D:-D:-D:-D:-D
po ile u was truskawki?bo u mnie po 9zl:szok::szok::szok:
a niby wm-czu po 6zl

nie wiem po ile sa ale wiem w tv mowili ze nawet po 18 zl maja byc w niektorych miejscach ... masakra co nie...

ja tez zaraz mykam na spacer ;-)

ja odkurzylam i kurak mi sie juz piecze w piekarniku :tak:
zrobie i tez wychodzimy polazic..
u nas truskawki po 2 euro za kg :tak:
:tak:

Daffi- jak cos u nas bedzie kawalerka wolna od wrzesnia tylko kawalerka to za mało i dotego jakies 10 km do mcza ale jakby Was jakos ratowało. jak cos w mczu usłysze dam znac

kochana gdzie u was? wiesz cos wiecej? za ile i ile m2?????
tak zebysmy sie tylko zmiescili...
ja juz patrze za kawalerkami tez....

halo;]
a wiec jest 1 lokator serduszko bije i dzidzia ma 8 mm "wzrostu" wedlug usg 6 tyg i 5 dni
rewelacja! super !!! gratulacje:):):):)
oby ciaza byla czysta przyjemnoscia:):):):)

Daffi, widzę że u Ciebie cosik pod górkę...:-( Na prawdę chamski ten właściciel mieszkania, ehh, słów brakuje.... Ale widzę też że bardzo wrażliwą osóbką jesteś:sorry2: Kochana, życie niestety, oprócz tych miłych, również i pełno tych niemiłych niespodzianek nam szykuje, a my musimy być silne i nie dawać się pokonać:tak: Więc głowa do góry i do przodu, bo co nas nie zabije to nas wzmocni, wiem coś na ten temat, uwierz...;-)I trzymam kciuki, by w końcu wszystko Wam się poukładało!:tak:
to fakt jestem bardzo wrazliwa osoba niestety az za... ale tak to jest jak jak sie ma 20zl w portfelu a jest poczatek miesiaca i jeszcze z domu wyrzucaja... to juz 4 raz przeprowadzka bedzie... mam juz dosc w ciagu 1 roku!

Do tego po 2 tygodniach ciszy Julka znowu ma katar! wykoncze sie! tak sie przy nim wscieka ze brak slow!

kochana gdzie u was? wiesz cos wiecej? za ile i ile m2?????
tak zebysmy sie tylko zmiescili...
ja juz patrze za kawalerkami tez....
Daffi a widzialas to mieszkanie ?
Ścisłe centrum + możliwość najęcia garażu Międzyrzecz - otoDom.pl
na allegro jest tylko 1 oferta z miedzyrzecza ale wydaje sie fajne.
ja sie witam wreszcie. polozylam sie na lozku na dd tvn i zasnelam:/i sie wlasnie obudzilam.
Nie znacie moze kogos kto kocha biochemie i pomoglby mi w przygotowaniach do egzaminu?...bo sama sie slabo mobilizuje a jakby mi ktos dal kopa w doope to moze latwiej by poszlo.
Ania super ze 1 serduszko :)jak Ty sie czujesz wogole?
Magda u nas truskawki wczoraj byly po 9 zl .ale nie kupilam bo troche jeszcze za drogie.Larvunia 18 zl?to wiem ze te sztuczne z hipermarketow tyle jakos niedawno kosztowaly ale juz sa normalne.
a mnie gardlo boli, @ mam i ledwo laze.ciagle bym spala.

reklama
helo
a mnie strasznie boli krzyz jak za dlugo stoje albo siedze no i od rana nie moge nic jesc bo mi wszystko w gardle rosnie na sniadanie herbata i grzy bulkki dopiero potem zaczynam normalnie jesc. wlasnie gotujemy z amelka obiad i zaraz sobie zjemy sniadanio obiadek a potem Asia znow dla ciebie zle wiesci;/ bo po poludniu do rodzinnje jade bo mam nadzieje ze mi wypisze skierowanie na krew mocz toksoplazmoze hbs itp... bo jak nie to bede musiala prywatnie robic....

a co do truskawekj to Pawel mi wczoraj kupil kilka i wogole nie maja smaku;/

Do góry