reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Hej ciacho :-):-)
fajne prezenciki mlode pewnie uradowane..
i fajnie ze szkola i przedszkole cos takiego organizuje dziecia zawsze to atrakacja dla nich
:tak:

reklama
madzia to pewnie jak moj hehehe tez do polnocy by biegal pozniej ;-)
ciacho hello :-D a Ty co sobie robvisz na dzien dziecka?? ;-) do mnie moja mama juz od rana dzwonila.... z zyczeniami :-D

a ja sobie na dzien dziecka po robocie wskocze pod kocyk i bede sie grzac bo mnie gardlo boli i mam katar:(:-( poszukam jakiejs bajki na kompa i moze z amelka obejrze :)

ja sobie wczoraj zrobilam prezent kupilam nowa torebke a raczej wielki wor na ziemniaki :-D:-D
pewnie jakies lody kupie i zjemy z dzieciakami jeszcze

co do basenu to rzecz jasna kazdy placi za siebie tylko tyle ze lekcji nie ma a lody w przedszkolu to dzieci robili prace plastyczne pozniej mozna bylo je kupic a pieniadze ida wlasnie na rzecz grupy jak dla mnie super pomysl ze cos za cos:tak:

A wczoraj moj m kupowal sobie bilet miesieczny i przy okazji dostal tez bilet za darmo dla Hani taki wakacyjny dla dzieci od 6 do 15 lat ze przez cale wakacje moga za darmo jezdzic autobusami i tramwajami po calym miescie :-):-)
fajna sprawa jak dla mnie wiec bedziemy zwiedzac hehe
:-)

mowisz ciacho ze wor kupilas hehe :-D:-D:-D
ja koniecznie tez musze sobie torebke sprawic bo mi sie juz niesamowicie moja drze :wściekła/y::wściekła/y: moze dzis cos mi wpadnie w oko jak pojedziemy na sklepy

reklama
i to nastepny przyklad ze u nas to dziadostwo, tam nawet dzieci chociaz w wakacje maja za darmo a tu jak nie zaplacisz to jeszcze ci mandat wlepia

Do góry