reklama
przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
a ja sobie na dzien dziecka po robocie wskocze pod kocyk i bede sie grzac bo mnie gardlo boli i mam katar:-( poszukam jakiejs bajki na kompa i moze z amelka obejrze
dobra kochane musze cos zaczac robic w tym domu bo sie zasiedzialam cos do pozniej!
siedz dzisiaj dzien dziecka to laba
C
ciasteczko
Gość
ja sobie wczoraj zrobilam prezent kupilam nowa torebke a raczej wielki wor na ziemniaki
pewnie jakies lody kupie i zjemy z dzieciakami jeszcze
co do basenu to rzecz jasna kazdy placi za siebie tylko tyle ze lekcji nie ma a lody w przedszkolu to dzieci robili prace plastyczne pozniej mozna bylo je kupic a pieniadze ida wlasnie na rzecz grupy jak dla mnie super pomysl ze cos za cos
pewnie jakies lody kupie i zjemy z dzieciakami jeszcze
co do basenu to rzecz jasna kazdy placi za siebie tylko tyle ze lekcji nie ma a lody w przedszkolu to dzieci robili prace plastyczne pozniej mozna bylo je kupic a pieniadze ida wlasnie na rzecz grupy jak dla mnie super pomysl ze cos za cos
A wczoraj moj m kupowal sobie bilet miesieczny i przy okazji dostal tez bilet za darmo dla Hani taki wakacyjny dla dzieci od 6 do 15 lat ze przez cale wakacje moga za darmo jezdzic autobusami i tramwajami po calym miescie :-):-)
fajna sprawa jak dla mnie wiec bedziemy zwiedzac hehe :-):-)
fajna sprawa jak dla mnie wiec bedziemy zwiedzac hehe :-):-)
reklama
C
ciasteczko
Gość
i to nastepny przyklad ze u nas to dziadostwo, tam nawet dzieci chociaz w wakacje maja za darmo a tu jak nie zaplacisz to jeszcze ci mandat wlepia
Podziel się: