reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
kochane jakie macie prezenty dla pociech??
mialam do g-wa jechac , ale tak mi sie niechce... wezme mlodego do sklepu kinderka mu kupie albo jajo niespodzianke.... zabawek ma az nadto wiec nie kupujemy mu nic z zabawek. Ostatnio za duzo ich dostal od nas :sorry2:

Wiesz ostatnimi czasy chodzi dosc pozno jak dla mnie tzn.zasypia tak po 21 :tak::tak:
wlasnie wstal ale w zlym humorze juz beczy :wściekła/y::wściekła/y:

a ja zabieram dzis ich do sklepu maja wybrac sobie jakas zabawke i tyle :-):-)

dobra ide do niego bo cos jeczy :wściekła/y::wściekła/y:

NO a wczoraj u doktorka nic nie zalatwilismy :no:
wzial tylko karty szczepien nasze z Polski zeby przejrzec czy maja wszystkie szczepienia
i na bilans kazal nam przyjechac w piatek na 9 rano :tak:
bo mowi ze taki bilans tutaj trwa jakas godzine :szok:..a wczoraj mial duzo dzieci hmm...
wiec jedziemy raz jeszcze...:tak:

z ciekawosci pytam, moj tez nie sypia chyba ze strasznie pada za oknem i nudno mu to zasnie ... ale to strasznie sporadyczne.
Pytam bo kolezanka jak byla ostatnio u mnie z 3 mies starszym Mikolajkiem to sie dziwila ze moj nie spi w dzien... jej zawsze ok 13.00 spi.

witam sie i ja :-)
rowniez wszystkim dzieciaczkom wspalanialego dnia

moje dostaly po czekoladzie milka a mlodsza jeszcze gazete z duperela dodatkiem, w przedszkolu ida na lody:-)
starsze ma dostac karte pamieci do telefonu ale to moj M jej kupi ze szkoly zamiast lekcji maja wyjscie na basen i starczy jak dla nich

Ostatnio edytowane przez moderatora:
z ciekawosci pytam, moj tez nie sypia chyba ze strasznie pada za oknem i nudno mu to zasnie ... ale to strasznie sporadyczne.
Pytam bo kolezanka jak byla ostatnio u mnie z 3 mies starszym Mikolajkiem to sie dziwila ze moj nie spi w dzien... jej zawsze ok 13.00 spi.

No niektore dzieci spia dlugo w dzien moja tesciowa to tez zawsze mowi ze szkoda ze szymek nie spi w dzien :szok: bo jej dzieci spaly chyba do 6-7 roku zycia po szkole jak przychodzily to jeszcze kladly sie na drzemke hehe :szok:
ja tam sie ciesze ze mlody nie spi bo wieczorem to pewnie by latal do polnocy pozniej :tak:

spadam wyrko zrobic :-)

reklama
a ja nie mam pomyslu na prezent dla Amelki wczoraj bylismy z nia w askanie i dostala kauczuka i to bedzie prezent buhahah zartuje;p nie mam pojecia co mouemu dziecku sprawilo by radosc zabawek ma caly pokoj wiec sama nie wiem....
a dla chrzesniaka tez nie mam pomyslu....

A co do spanai Amelka tez jeszcze spi z godzinke 1,5 w dzien ale zdazaja sie tez takie dnio ze nie spi wogole i potem maruudzi wieczorem no i nastepnego dnia jak pojdzie wczesniej spac to i wczesniej wstaje

Do góry