reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
zeiwajaco mowie dzien dobry :dry:
mlody wstal dzis o 4,15 :dry: lezal z nami w lozku od tej godz i kopal, skakal az sie wkurzylam i ubralam urwisa i wlaczylam bajki.... ja poloztylam sie niby dalej, ale bylo co chwile MAMA SIIII , MAMA PIĆ, MAMA OĆ TU... no mowie Wam.... Teraz sniadanie wcina... a ja wymemlana siedze ... nic mi sie niechce, taki mam dzien dziecka :dry:

no a Wam zycze milego dnia ;-)

beacia , asienka wiecie moze czy cos dzis robia na dzien dziecka u nas??
na necia jak patrze to jakies info z 2009 roku ;/

Z okazji Dnia Dziecka Życzę wszystkim dzieciakom, aby ich dzieciństwo było jak najlepsze i aby trwało jak najdłużej!
smile.gif

Wszystkiego najlepszego...
Szczescia i radosci moc...
Cieplego sloneczka co dzien...
Kolorowych snow co noc...:-):-)

Larvunia to ci Marcelek dal popalic ze samego ranca juz hehe wspolczuje ale coz poradzic to tylko dziecko :-):-):-)

moje na szczescie jeszcze spi :-):-) przynajmniej moge w spokoju wypic kawe
:tak:

reklama
Do góry