reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
to madzia poszalejesz dzisiaj w sklepach hehe

nie no cos ty znajac mnie to nic mi sie nie spodoba :no::no: :-D:-D

wlasnie sasiadka dzwonila i wyskoczymy sobie do sklepu z dziecmi za chwile..
chce nowe reczniki kupic bo juz mam takie stare ze wstyd trza wymienic pomalu :tak:
i pokukac na farby bo chcemy na wekend malowac duzy pokoj
:tak:
:tak:

ty tam ciagle w ruchu, ale dobrze zajecie czlowiek jakies ma:tak:
ja tez jestem troche wybredna najgorzej jest jak wiem jak ma wygladac sukienka czy np. jaki chce kolor i robie sie wielka doopa jak nie ma tego w sklepie :eek:

ty tam ciagle w ruchu, ale dobrze zajecie czlowiek jakies ma:tak:
ja tez jestem troche wybredna najgorzej jest jak wiem jak ma wygladac sukienka czy np. jaki chce kolor i robie sie wielka doopa jak nie ma tego w sklepie :eek:

a no w ruchu hehe nie narzekam :-):-)
trzeba troche polazic tu i tam a nie tylko w chalupie siedziec..
na zycie towarzyskie tutaj nie narzekam obrocilo mi sie o 180 stopni heh w porownaniu z Polska gdzie ciagle tylko kwitlam w domu :wściekła/y::wściekła/y:

to super ze macie gdzie i do kogo wyjsc:tak: ja tez nieraz bym sobie gdziesz wyszla np.bez dziatwy ale nie ma z kim zostawic, coprawda chce dzieciki podrzucic na nasz rocznice slubu do dziadkow zebysmy gdzies wyszli ale jak to wyjdzie to sie zobaczy

ja to teraz mam posuche w znajomych hehe ale co tam jak mam miec falszywych i zazdrosnikow to wole bez:sorry:

reklama
Do góry