reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Hej wróciłam;-) I wcale nie jest mi do smiechu, napisze póżniej na tajnym....
Beti serdecznie gratuluję, oby Wiktorek zdrowo się chował:-)

Ale się rozpisałyście ledwo nadążałam czytać:-)

Marzenka życzę aby kobitka zadzwoniła z pracą dla ciebie, kasa zawsze potrzebna przecież a popołudniami to jeszcze nie tak żle gorzej nocki:tak:

Lilian żeby ospa szybko przeszła, wiem jakie to jest nieprzyjemne dla dzieci ale będzie miała z głowy już tę chorobę...moja też jeszcze nie miała:no:

reklama
wasze trzymanie kciuków przyniosło rezultaty. DZIĘKUJĘ
nie jest jeszcze idealnie ale już jest w normie i nic nie musimy zakładać!
Terazto już mnie tylko ta powódź przeraża. pół nocy nie spałam z nerwów a tu jeszcze tydzień został. wczoraj jechałam do mamy wzdłuż warty to mi się ryczeć chciało. te wały już przesiąkają a jeszcze woda nie jest tak mocno wysoka.

reklama
asienka ty mnie nie strasz ta powodzia !
ciesze sie ze juz oki Natalka pewnie szczesliwa ze juz nic nie musi zakladac ;-)

odemnie wlansie goscie wyszli :-D
i mam dobry humorek teraz :-)
byl u marcelka kolega Mikolajek o 3 mies starszy :tak:
swietnei sie razem bawili :tak:
a i ja sie nagadalam z Marta taka... ta co kiedys wam pisalam kolo gminy co mieszka ;-)

teraz pedze obiad robic :-)
MILEGO POPOLUDNIA

Do góry