reklama
asienka.k1
Fanka BB :)
czesc,
my dzisiaj na szczepienie zmykamy
czesc,
Powodzenia :-):-)
C
ciasteczko
Gość
czesc dziewczyny
jak nie ospa itp. to szczepiena biedne te nasze dzieciaki
no a ja ze starsz ide do lekarza za niecala godzine bo kaszle co chwile, wyglada ok ale ma suchy meczacy kaszel:-( do szkoly nie poszla bo u nich jest zalecenie ze jak dziecko przeziebione nawet zakatarzone zeby nie przychodzilo do szkoly bo pozaraz innych i przeszkadza, wiec po co ma isc jak bedzie sobie i innym przeszkadzac:-(
mam nadzieje ze to nic powaznego bo za 2 tyg na wyciecie migdalkow
jak nie ospa itp. to szczepiena biedne te nasze dzieciaki
no a ja ze starsz ide do lekarza za niecala godzine bo kaszle co chwile, wyglada ok ale ma suchy meczacy kaszel:-( do szkoly nie poszla bo u nich jest zalecenie ze jak dziecko przeziebione nawet zakatarzone zeby nie przychodzilo do szkoly bo pozaraz innych i przeszkadza, wiec po co ma isc jak bedzie sobie i innym przeszkadzac:-(
mam nadzieje ze to nic powaznego bo za 2 tyg na wyciecie migdalkow
marzenka21
a ja dzis ide po wynik cytologi,nieukrywam ze mam stracha
larvunia jest mleko nan 2 opak za niecale 19zl i bebiko 2 opak plus kaszka manna za 21.99![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
lece sie szykowac na spacer z kolezanka:-):-)
katgen moze spotkanko w nastepnym tygodniu?
larvunia jest mleko nan 2 opak za niecale 19zl i bebiko 2 opak plus kaszka manna za 21.99
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
lece sie szykowac na spacer z kolezanka:-):-)
katgen moze spotkanko w nastepnym tygodniu?
Beti raz jeszcze gratuluję ślicznego synusia!!!!
A moja Ala przyniosła z przedszkola OSPĘ:-( Już jej krostki wszędzie wyskakują, tylko czekać aż Olę wysypie lada dzień, bo to nieuniknione przecież... No i zamiast jutro do przedszkola na przyjęcie z okazji Dnia Matki iść, to idziemy do lekarza, buuu.... Choć z drugiej strony to będą miały prędzej za sobą to paskudztwo i później będzie spokój...
Dobranoc ! Choć pewnie i tak już smacznie wszystkie śpicie;-)
o jejku wspolczuje naprawde!ale trzeba sie pocieszac ze teraz to przejda i beda mialy spokoj na przyszlosc.... podobno im mniejsze dzieci tym lepiej przez to porzechodza
Dziekuje hehe i ja wraz z Katgen dolaczamy do zyczen dla wszystkich mamus w to wspaniale swieto
asienka.k1
marzenka trzymam kciuki aby wynik był ok
Kobieta chce byc: piękna, bogada, mądra i szczęśliwa- stara sie o to przez cale życie!! Jednak wszystko to zyskuje tylko wtedy kiedy jest mamą bo w oczach dziecka MAMA jest piękna i mądra a dzieki tej miłości staje sie bogata i szczęśliwa...
TO TAKA MOJA MYŚL NA TEN DZIEN
ŻYCZE MIŁEGO DNIA MATKI!!!
TO TAKA MOJA MYŚL NA TEN DZIEN
ŻYCZE MIŁEGO DNIA MATKI!!!
reklama
przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
Szczesliwego dnia Mamy ;]l;];];];];
Podziel się: