reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

A dla nas mamusiek wszystkiego najlepszego z okazji naszego swieta !!! :-):-)

przedewszystkim cierpliwosci zyczy !! :-D:-D

reklama
czesc dziewczyny
jak nie ospa itp. to szczepiena biedne te nasze dzieciaki
no a ja ze starsz ide do lekarza za niecala godzine bo kaszle co chwile, wyglada ok ale ma suchy meczacy kaszel:-( do szkoly nie poszla bo u nich jest zalecenie ze jak dziecko przeziebione nawet zakatarzone zeby nie przychodzilo do szkoly bo pozaraz innych i przeszkadza, wiec po co ma isc jak bedzie sobie i innym przeszkadzac:-(
mam nadzieje ze to nic powaznego bo za 2 tyg na wyciecie migdalkow

a ja dzis ide po wynik cytologi,nieukrywam ze mam stracha
larvunia jest mleko nan 2 opak za niecale 19zl i bebiko 2 opak plus kaszka manna za 21.99:tak:
lece sie szykowac na spacer z kolezanka:-):-)
katgen moze spotkanko w nastepnym tygodniu?

Beti raz jeszcze gratuluję ślicznego synusia:tak::-D!!!!
A moja Ala przyniosła z przedszkola OSPĘ:-( Już jej krostki wszędzie wyskakują, tylko czekać aż Olę wysypie lada dzień, bo to nieuniknione przecież... No i zamiast jutro do przedszkola na przyjęcie z okazji Dnia Matki iść, to idziemy do lekarza, buuu.... Choć z drugiej strony to będą miały prędzej za sobą to paskudztwo i później będzie spokój...:sorry2:
Dobranoc ! Choć pewnie i tak już smacznie wszystkie śpicie;-)

o jejku wspolczuje naprawde!ale trzeba sie pocieszac ze teraz to przejda i beda mialy spokoj na przyszlosc.... podobno im mniejsze dzieci tym lepiej przez to porzechodza:) szybkiego powrotu do zdrowia zycze!

A dla nas mamusiek wszystkiego najlepszego z okazji naszego swieta !!! :-):-)

przedewszystkim cierpliwosci zyczy !! :-D:-D

Dziekuje hehe i ja wraz z Katgen dolaczamy do zyczen dla wszystkich mamus w to wspaniale swieto:)

a Katgen nie ma neta??:confused:

mlody wlasnie wstal zrobilam wyrko i zaraz pojdziemy na zakupki ...

zycze udanego milego cieplego dnia !!
:-):-)
:-)

Kobieta chce byc: piękna, bogada, mądra i szczęśliwa- stara sie o to przez cale życie!! Jednak wszystko to zyskuje tylko wtedy kiedy jest mamą bo w oczach dziecka MAMA jest piękna i mądra a dzieki tej miłości staje sie bogata i szczęśliwa...
TO TAKA MOJA MYŚL NA TEN DZIEN
ŻYCZE MIŁEGO DNIA MATKI!!!

reklama
Do góry