reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Cześć Daffi mój też jutro ma jechać prawdopodobnie do Słubic bo on dziś miał wolne i tylko kumpel go powiadomił że jutro wszyscy jadą a twój brat nie mówił na ile jedzie??? normalnie załamka, tak nagle postanowili a jutro wyjazd, ktoś mówił coś że na 2 tygodnie ale dokładnie nie wiemy:no::-(

reklama
wpadlam Wam kochane zyczyc spokojnej nocki :-)
jutro mnie nie bedzie, wiec do "zobaczenia" w sobote :cool2:
papa

dzien dobry:-)
od rana jakis zly humor mam,zdarzylam jzu zaliczyc sprzeczke z moim,
ehh bo na glodnego i bez kawki nie ma co sie brac za robote bo zawsze cos mnie zdenerwuje:szok::wściekła/y:
piekna pogoda
posciele juz zmienilam,pranie sie pierze a potem spacer jak zawsze:-)

hej
Asianka- super wiesci ze juz nie musicie sie peiluchowac :)
a z ta powodzia to ja tez cala w nerwach bo babcia przy samym wale mieszka...

ta pogoda to mnie dobija masakra gorzej niz w marcu ciagle tylko deszcz 2 godz slonca wiatr i znowu deszcz masakra nawet nie mnozan na wies pojechac...

najgorsze jest to ze to koniec maja i dalej chlodno ale mam dzisiaj nerwa nie wiem jakas podminowa chodze

reklama
witam laseczki:-)
asienka cieszy mnie to bardzo :-)a co do powodzi to mam nadzieje ze was nie zaleje
daffi widze ze coraz wiecej nas tu co z jw maja wspolnego:-):-):-):-):-)
mojego ominal poligon i te powodzie,cieszy mnie to bardzo bo chyba bym zwariowala bez niego te 6 tygodni:-D:-D
larvunia super ze kolezanka was odwiedzila,ja dzisiaj bylam na spacerze z dwoma kolezankami jedna ma corke w wieku dawida a druga tez ma corke 10miesieczna,i niewiem moze to tylko moje odczucia ale czasem czuje sie tak na boku,bo widze sie tylko z nimi z rana a one potem tez sie spotykaja popoludniu i ja czasem nie wtemacie jestem to i nie wnikam ale jakos tak dziwnie,
zmykamna jakis serial:-)
dobranoc dziewuszki

ja miałam 10 miesiecy stazu w JW:):)
stad znam Beti:)

Do góry