reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

laski spotkalam na spacerze szefowa ta z piekarni,i chyba bedzie dla mnie praca na popoludnie:-):-)
pogadalysmy sobie i bardzo bardzo wyrozumiala jest,bo tez ma wnuka w wieku dawida dlatego rozumie to ze zrezygnowalam,ma do mnie zadzwonic w przyszlym tygodniu,wiecie co ciesze sie bardzo bo z kasa kurde ciezko,

reklama
a Katgen nie ma neta??:confused:

mlody wlasnie wstal zrobilam wyrko i zaraz pojdziemy na zakupki ...

zycze udanego milego cieplego dnia !!
:-):-)
:-)

chwilowo nie ma...ale juz niebawem bedzie miala na stale.. czeka na podlaczenie neostrady!!!

Ania PR gratulacje rowniez od Katgen!

Dzien doberek !!!
moj babel spi,a ja juz wstawilam sobie zupke dzis robie szczawiowa i ziemniaczki duszone z cebulka do tego :-):-)

marzenka nic sie nie martw napewno bedzie oki
:-)

kurde a u nas pada .
myslalam ze wyskoczymy z dziewczynami na spacer a tu widze ze nici chyba ztego,mam nadzieje ze sie rozpogodzi.
ja mam zupke z wczoraj wiec luzik
ide pranko wieszac

witam
marzenka u nas tez kropi teraz a wczesniej padalo bo kaluze, ale nie jest zimno i to najwazniejsze:tak:
ja tez mam pranie znowu:eek:
wczoraj zrobilam w szafie znowu czystki i poszly 3 rekalamowy won
zrobilam u dzieciakow bo lezy tu plama tam plama to male to cisne a jeszcze lezy wiec tez cala torba do wyrzucenia

reklama
Witam sie i ja:)
Larvunia u mnie juz padalo i pochmurno i wyglada ze raczej zimnawo! jakos nie ciekawei na dworze nie ruszam sie nigdzie chyba ze sie wypogodzi....
no ewentualnie skocze do mamy ale mam do niej kawaleczek.

W ogole to musze sie pochwalic ale nie zapeszyc ze Julka znow wraca do siebie i od 2 dni ani jednej pobudki nie zrobila po smoczka!:)
jupi myslalam ze tego nie doczekam....

Do góry