reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

hello ja pozbylam sie dzieciakow sa u sasiadki obok w klatce...
a ja kawke popijam i pomylam podlogi :tak::tak:

dziewczyny miejmy nadzieje ze was ta powodz ominie trzymam kciuki zeby bylo ok !!!

ciasteczko fajnie ze zabek zrobiony..:-):-)

ciekawe jak Beti chyba juz dzis jest w szpitalu :confused::confused: a moze jest juz po...:confused:

blondi fajnie jak by ci ta praca wypalila super !!

Dobra zmywam sie...

reklama
ja tez załamana jestem zmyje mnie do ciebie ;/
patryk ma katar juz nie kaszle ale katar mu przeszkadza przeziebiony był a ja tez juz przeziebiona chodze kicham jak bym chlac miała

u mnie katar Julka ma do dzis i nie zanosi sie na poprawe zobacze doi jutra i wybiore sie z nia do lekarza bo niepokoi mnie to!
mi raczej nie grozi powoidz takze zapraszam do siebie...:):):):)

co wiecej Katgen mieszka na górce bo Keszyca jest tak usytuowana wiec jej takze nie grozi hehehe:)

Dziewczyny!!!
Beti urodziła!!!! Wiktora łukasza o godz. 15:40 waga 3150g dlugosc 57cm:):):):)

zdj pokaze jak dojdzie do mnie wiadomosc z centrum mms bo nie moge cos odbierac w swoim telefonie ale pobiore ze stronki:):):):):)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry