reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

a moja tez dzis w nocy byla nieznosna obudzila sie i wyla nie wiadomo z jakiego powodu i sie rzucala po calym lozku wczoraj nie chciala wyjsc z wanny i tez bek potem siostra M szla do domu to tez bek bo ona ma nie isc no masakra jakas

reklama
Hej hej kobitki! Ja tylko na minutkę wpadam z prośbą do Was ;-) Trzymajcie po godz 16 za mnie kciuki , bo idę egzamin na prawko z teorii zdawać:happy2: Niby naumiana jestem, właśnie przerobiłam jakieś 20 testów z płytki i każdy zaliczyłam, ale wiecie jak to bywa czasem pod wpływem stresu:sorry2:. Więc kciukaski się przydadzą:tak: Buziaki dla Was!

Niuśka- życzę dużo cierpliwości, bo będzie jeszcze gorzej:-);-);-)a tak poza ty to ja narzekałam jak Misiek jeszcze nie chodził i nie raczkował,że taki niegrzeczny, ale teraz doszło jesczze do tgeo że trzeba mieć oczy dookoła głowy jak ma się mobilne dziecko.

Marzenka- mój mały też umiłował dziwnym trafem sobie śmietnik. Krzyczymy, tłumaczymy, ale nic, przecież tam są takie ciekawe rzeczy. Najgorsze jest to że jak się zagapimy, to on potrafi śmieci do gębki wziąść.\

Lili- pewnie test dobrze poszedł:-)

My siedzmy w domu. Miałam z małym iśc na spacer, ale pogoda na zewnątrz nie zachęca, ciągle wieje. Misio poszedł spać, tzn po godzinie usypiania. Nie wiem co się stało z jego spaniem ostatnio, dawniej kładłam go do łóżeczka, chwilę sie pokręcił i usnął. Teraz są maratony usypiania, czasem to naprawdę długo trwa.

Dziś obiadu nie robiłam, odmroziłam bigos:-ptaka leniwa jestem.Czekam teraz na M jak wróci z pracy:-)

lenistwo dzisiaj wszechobecne bo ja tez mialam lenia i na obiad byl prawie ze gotowiec
a teraz pieke kurczaka co by na kolacje zjesc i jeszcze na jutro zostanie ale to juz tez na kolacje bo jak przyjedziemy ze szczecina to bedzie gdzies 19:eek:

ciasteczko- musisz tam jechać osobiście??? nie można przez telefon???szok z tymi terminami

Dodałam kilka zdjątek na tajnym:-)

no aneteczka a u mnie na odwrot ze spaniem,jestem zdziwiona dzis spal 3 godz,przebudzil sie to moj go wzial do nas do lozka a on jeszcze zasnal na godz:szok:co mu sie naprawde nie zdarza,spal po 20 min gora godz a teraz!!!:szok::szok::szok::szok::szok:oby tak dalej:-D:-D:-Dno i ja po tych nockach teraz ciagle drzemie,niewiem ale jakbym miala jakies braki w spaniu jeszcze:-D:-D:-D
hehe no niby w smietniku tyle rzeczy ciekawych ale kurde no ilez mozna tlumaczyc,mnie juz nerwy biora,tymbardziej ze osttanio wyciagnal skorupke jajka normalnie myslalam ze mu wdupe dam..najgorsze jest to ze nawet chaczyka nie moge zrobic zeby nie otweiral bo meble takie stare ze az strach:-D:-D:-D
ja dzis mialam gulasz z wczoraj ale z ato jutro mam dylemat co tu zrobic!!!moze placki ziemniaczane,od razu by dawid sprobowal pierwszy raz:-)
aneteczka aty dajesz miloskzowi juz takie normalnie nasze jedzenie?

reklama
Marzenka - Ja w uchwyty od szafki łużkę drewnianą wkładam, wcześniej nie umiał jej wyciągnąć, ale teraz daje radę, czyli moje zabezpieczenie w łeb wzieło:-p
Ja Miłoszkowi daje wszystkiego po trochę, nie za dużo, ale np z obiadu zawsze coś dostaje.Dziś na przykład spróbował trochę bigosu i zasmakował mu bardzo, ale przecież dnie dam mu nie wiadomo ile, bo by go brzuszek bolal:sorry2:. Rosołek już jada, chude miesko, na kolację robie mu pół kanapki z szyneczką. Próbował już kiełbaski, kabanosa, kiszonych ogórków, nawet trochę cebuli mu dałam.Z owoców to już wszytsko je.
Jednak jeszcze próbuje mu podawać te zupki ze słoiczków, ale zje jak jest naprawdę głodny:dry:
Marzenka a ty dajesz już "dorosłe jedzenie" Dawidkowi???

Zazdroszczę Ci z tym spanie, chciałabym zeby mojemu tak się odmieniło:tak:

Do góry