reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

DODA?? chyba zartujesz? u mnie w krzeszycach ta doda?? nie wierze.... :-D:-D:-D
normalnie musze sie juz zaczac szykowac bo do wrzesnia sie nie wyrobie heheheheh

u nas tez jakis czas temu miala byc i co? w dniu koncertu oglosili ze nie mogla przyjechac bno zlamala reke czy cos i ktosw inny przyjechal! jestem ciekawa czy tym razem przyjedzie!

reklama
Heja:-)

Daffi niby ona ma być ale to zawsze do konca nie ma się pewności, zycie płata różne figle:sorry2:

to jest zasrana skandalistka! robi szum wokol siebie! lubi byc w centrum uwagi! moze ktos ja lubi ale ja niecierpie! kazde jej slow jest takie puste i chamskie ze brak mi slow!

Hej :-)

Martuska wlasnie usnela a ja mam chwile czasu dla siebie :-) u nas nic nowego, poza tym ze Marta to takie male ADHD :-D taka ruchliwa sie zrobila ostatnio ze nie nadazam za nia :-) w dodatku zle sie czuje ale to na tajnym zaraz napisze...

A co do Dody to ja uwazam ze ona wcale nie jest pusta i glupia kobieta tylko taka siebie wykreowala i to przynioslo jej mega popularnosc.

u was tez taki wiatr??
kurde nie wiem gdzie ja mam wyjsc z tym psem... w lesie nie ma wiatru ale za to meszek od z.a.j.e.b.a.n.i.a :wściekła/y: ..... nie mam pojecia gdzie tu wyjsc...
asienka chyba pojade w twoje rewiry ;-) tam na krzyzowke za krzeszycami na parking lesny :-) dawaj tam tez :-D
dobra zbieram sie....
MILEGO POPOLUDNIA kochaniutkie!

daffi no tak sporo w tym racji co piszesz, ja jej osobiście też nie bardzo lubie ale piosenki niektóre fajne ma...moze ja tylko taki typ muzyki lubie i temu mi się podobaja jej teksty piosenek...też jednak twierdze że ma troche nasrane w głowie i za dużo kasy....lecz czasami jest dzień że ubierze się i zachowuje całkiem jak normalna dziewczyna, tak myśle...

Ostatnia edycja:
czesc dziewczyny
co do kina to starszej sie podobalo a mloda sie nudzila,
a jutro jade do szczecina zeby zapisac starsza na wyciecie migdalkow do szpitala bo tam sa terminy na lipiec a nie na pazdziernik wiec duzo szybciej:tak:
wlasnie ucielam sobie rozmowe z polonistka od starszej ze szkoly, duzo ciekawych rzeczy sie dowiedzialam

reklama
my juz po spacerku,niby fajnie cieplo ale ten wiatr straszny:szok::szok:
hehe co do dody to ja tak przecietnie ja lubie,,hehe gdyby nie byla taka wygadana to nie bylaby taka popularna:-D:-D:-D:-D
hehe niuska poczekaj za miesiac dwa to dopiero bedziesz miec przeboje z marta:-D:-D:-D
moj ciagle do smietnika idzie i nie rozumie jak mu sie tlumaczy ze nie wolno.plus taki ze jak cos wyciagnie ze smietnika to ucieka w kat i pokazuje mi palcem co zrobil:-D:-D:-D:-D

Do góry