reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

mam nadzieje, pewnie beda rybki odganiac sprzed oczu hehe
dobra dziewczyny milego dnia zycze, bo pozniej siostra z malzem sie zwali i musze jakis obiado zrobic
co by sie wyrobic, a jeszcze w pizamie siedze

reklama
Miłej niedzieli;)

Oto niektóre z najbliższych koncertów, które odbędą się w lubuskim (nudziłam się);-)

Dni Międzyrzecza 5 czerwca 2010r wystąpi zespół K.A.S.A start plener godz.21.30

Dni Świebodzina 19/20 czerwca 2010r plac przy ul. Konarskiego 19 czerwca(sobota) zespół Formacja Nieżywych Schabuff, zaś 20 czerwca (niedziela) o godz.21.00 kontrowersyjna, skandalistka ale świetna DODA!!!

27 sierpnia 2010r Przytoczna- zespół DODA
28 sierpnia 2010r Przytoczna- zespół Czerwone Gitary
26 września 2010r Krzeszyce- także zespół DODA

Gorzów Wlkp. 5 czerwca br. wystąpi KULT
6 czerwca br. zespół FOKUS
6 czerwca br. zespół LADY PANK

Lubsko- 30 maja zespół PERFECT
Słubice- 3 lipca zagra Doda

Ostatnia edycja:
DODA?? chyba zartujesz? u mnie w krzeszycach ta doda?? nie wierze.... :-D:-D:-D
normalnie musze sie juz zaczac szykowac bo do wrzesnia sie nie wyrobie heheheheh

hello:-)

u mnie tez doda!!!!!az sie zdziwilam:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
megi milo ze o tym pomyslalas:-):-):-)
ja mam tu u siebie ulubiony lumpeks w soboty 10zl za kg takze wielki kiermasz a rzeczy naprawde super,osttanio w innym lumpku kupilam bluze bardzo fajna dawidkowi i zaplacilam 9zl gdzie tam na wage mialabym z 4 takie bluzy:-D:-D:-Dno ale i tak to tanio wporownianiu do cen w sklepach
aneteczka widzisz tak to bywa ze czas szybko mija.powiedz lepiej jak maly zniosl inny klimat?a ty na 2 tygodnie urlop dostalas?kurde ale ci dobrze:-D:-D:-D:-D
my dzis byczylismy sie troszku potem poszismy na rowery i moj mi narwal bzu,cieszylam sie jka dziecko:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dpogod atroche do dupy ale ubralismy sie cieplo przedewszytskim dawidka i bylo ok:-D:-D:-D
a teraz zmykam na serialiki:-)
a tak poza tym dzis babcia mi zmarla,nie mialam z nia od dobrych kilku lat kontaktu ale pamietam ja dobrze....sa chwile ktore juz zostaja w pamieci,i w sercu mi smutno.

hej

marzenka- przykro mi z powodu babci.
Mały dobrze zniósł zmianę klimatu, chyba nawet mu służyła. Rodzice mają dom z ogrodem, więc siedzieliśmy na ogrodzie, a że mają dwa psiaki to wpatrzony był w nie jak w obrazek:-)przytulał, nawet próbował pocałować,śmiesznie to wyglądało.
Gratuluje udanych zakupów, my też obkupiliśmy się w ciuchy na południu, m jak zobaczył ile wydałam to się nieźle zdziwił, ale co, od czasu do czasu można zaszaleć:tak:

ciacho- jak dziewczynką sie podobało kino 3d???ja aż wstyd przyznać nie byłam nigdy.

Rozpakowałam się już, ogarnełam chate, w sumie nawet czysto było. Jeszcze jedna torba mi została, aale to na jutro, bo już mi się nie chce. Dziś jeszcze chodziliśmy po castoramie, jakieś meble do kuchni chcemy kupić, ale nic ciekawego nie było:sorry2:a szkoda, bo przystępne ceny i nawet jeden zestaw mi sie podobał, ale nie ma takiego koloru jak ja chce.Musimy w któryś dzień po sklepach się wybrać, tylko zawsze czasu na to nie ma:baffled:a jak nic nie znajdziemy to na wymiar zamówimy, bo te co mamy to już strasznie obskurne są i nie pasyją już do kuchni.

Aneteczka nie pękaj ja też nie byłam na 3D:-D

Larvunia a co ty też lubisz Dode???:-)

Marzenka pospisywałam koncerty bo w sumie sama byłam ciekawa czy coś będzie się w pobliżu mnie działo w te wakacje:-) sama jestem ciekawa występu Dody i sama namówie m byśmy pojechali do Świebodzina tego 20 czerwca, chociaż jej występ ma być dopiero o 21.00 może moja wytrzyma a co tam, z czystej ciekawości posłuchać i zobaczyć ją chcę, jednak to sławna dziewczyna:-pA co do lumpa to sama nie pamiętam kiedy byłam, musiałabym się wybrać, mało mam spodni:baffled: a ja kocham jeansy;-)...a i kondolencje z powodu śmierci babci.

ciasteczko właśnie jak tam wrażenia dziewczyn??

Ja już się żegnam...dobranoc;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry