reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Ano mam i cóż ja bidno poradze;) ale przynajmniej dużo na mnie się nie traci kasy na alkohol:-) :-) A ja pyrki gotuje do tego jajca sadzone a mojemu podsmaże kiełbaske bo lubi i obiad z głowy:)

Czesc kobitki
Ciasteczko ale poszalałas a co nalezy ci sie;-)
Blond szczerze ci zazdroszcze ile nosiłas aparat??.Ja to chyba sie zdecyduje dopiero jak mnie przycisnie i moje 3ki zaczną wyłazic:zawstydzona/y:to wtedy nie bedzie wyjscia
Megi mozemy sobie przybic piątke:-D:-Dze mnie tez taka pijaczka ze ho ho.Po ciązy to juz lampka martini mnie zwala z nóg.Jack sie cieszy i mówi ze jestem idealnym kompanem do picia , wypijam lampke i padam a reszta jego hahah.No co ekonomiczne jestesmy:-):-)
Lili 3małam kciuki.Jak poszedł egzamin??Mój brat tez zdał za 1szym razem :)
Moja córcie tez chętnie dzis wypozycze bo mi nerwy dzis puszczaja :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

hey hey!

Kochane ja tak na szybko, chce sprrzedać wózek. Nie ma ktoś chetnych? wózek wielofunkcyjny.

halo

my dzis mamy 1 noc bez pieluchy cale szczescie ze podscielilam ceratke bo mala nie zdazyla w nocy i popuscila troche na lozko ale reszta wyladowala w nocniku. A spalismy bez pieluchy bo sie zbuntowala wieczorem i nie chciala zealozyc w sumie tomjuz sama krzyczy ze nie chce bo jest duza i ma majtki :) jaka jestem z niej dumna
:)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry