reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
moje dziewczyny nigdy nie mialy plesniawek, i powiem szczerze ze nie wiem od czego sie to dziadostwo bierze...
daffi szalejesz z zakupami hehe ale nie powiem tez dzisiaj kupilam dziewczynom po bluzce na lato
a sobie wczoraj kupilam z rozowa pantera:-p:sorry2:

moje dziewczyny nigdy nie mialy plesniawek, i powiem szczerze ze nie wiem od czego sie to dziadostwo bierze...
daffi szalejesz z zakupami hehe ale nie powiem tez dzisiaj kupilam dziewczynom po bluzce na lato
a sobie wczoraj kupilam z rozowa pantera:-p:sorry2:

wiesz ktos juz kiedys mi powiedzial ze nie pamietam o tym by sobie cos kupic tylko wszystko ładuje w mała.. kupilam jeszcze dzis yaki sliczny bezrekawnik dla Julci niby rozmiar 86 ale na nia jest idealny... w sumie pod szyja nie da sie zapiac zbyt pultasna jest ale naprawde siwetny na amxa mi sie podobal!
ale musze isc do miasta moze magie bedzie chciala to zawsze cos:):):):) ja sobie odbije w piatek bo ide do frzyjera zamaskowac moje odrosty ahahah:):):)

daffi odrosty hymm ja to musze swoje siwe zamaskowac znowu, pewnie gdyby nie one to bym i z pol roku sie nie farbowala
a tak doopa:-D:-D
my sie marza buty na obcasie ale kurna jak sobie cos kupie to pozniej okazuje sie ze sa niedobre bo mnie pija czy cóś ciezko mi kupic wygodne buty:baffled: no ale pewie gdzies na mnie czekaja te idealne i nawet nie wiem :-D:-D

daffi odrosty hymm ja to musze swoje siwe zamaskowac znowu, pewnie gdyby nie one to bym i z pol roku sie nie farbowala
a tak doopa:-D:-D
my sie marza buty na obcasie ale kurna jak sobie cos kupie to pozniej okazuje sie ze sa niedobre bo mnie pija czy cóś ciezko mi kupic wygodne buty:baffled: no ale pewie gdzies na mnie czekaja te idealne i nawet nie wiem :-D:-D

to jest wlasnei to dlatego ja juz nie eksperymentuje w butach.... kupuje zawsze tylko adidasy i balerinki.

ja nie moge nosic calkiem na plaskim lydki mnie bola, i niestety pekaja mi naczynka na stopach od plaskego obuwia,
adidasy to prawie non stop nosze ale wiecznie tez nie moge chodzic nan sportowo
w "moim wieku";-) czasem trzeba elegancko niestety
chociaz ostatnio to sie usmialam, poszlam na chustawki z dziewczynami, zalozylam polarek adidaski i jeasny i siedza jacys kolesie na laweczce tak dalej i co chwile sie na nas patrza nie wiedzialam oco kaman
i jak ich mijalysmy slysze no jakas baba z dziecmi i blablabla w sensie ze nie ich matka tylko jakas opiekunka, myslalam ze tam ze smiechu nie wytrzymam
az starsza sie usmiala z tego:-D:-D

Ciasteczko, no a że Ty niby taka stara jesteś?:no:;-) Jakbym Cie nie znała, i pierwszy raz na ulicy zobaczyła, to na bank obstawiałabym że jesteś młodsza ode mnie:tak: A jeszcze Ci napiszę.... pamiętasz jak kiedyś Ci pisałam, że bardzo przypominasz mi moją przyjaciółkę Monikę? A dziś widzę że dogadałybyście się bez problemu, bo jak napisałaś że kupiłaś sobie bluzkę z różową panterą, to przypomniało mi się jak kiedyś ta moja Monika wyciągnęła mnie na miasto, bo "zachorowała" na bluzkę z różową panterą, i musiała ją sobie kupić:-D:-D

reklama
Do góry