reklama
C
ciasteczko
Gość
hej hej
przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
bry;]
blond_20
Czarownica
hello
ja na moment bo zaraz do ortodonty wychodze aparat sciagac.
Ania potrzebuje numery i kwoty tych dwoch ostatnich paragonow bo nie spisalismy Iza dzwonila
ja na moment bo zaraz do ortodonty wychodze aparat sciagac.
Ania potrzebuje numery i kwoty tych dwoch ostatnich paragonow bo nie spisalismy Iza dzwonila
przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
kurde a ja wyrzucialam
a numerów nie wim ale jeszcze poczekaj zobacze ale wczoraj robilam w portfelu porzadek;/
ale ze leginsy 12 zl
a za te bluzki i czapke to bez rabatu bedzie (4,99+7,99+0,99)
a numerów nie wim ale jeszcze poczekaj zobacze ale wczoraj robilam w portfelu porzadek;/
ale ze leginsy 12 zl
a za te bluzki i czapke to bez rabatu bedzie (4,99+7,99+0,99)
przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
nie mam
LILIann
Majowe mamy'09
lili a Ty czemu jeszcze nie śpisz?
Hehe, Asienka, przyganiał kocioł garnkowi;-) Ja jestem typowy nocny marek, chodzę spac przeważnie ok godz 1 - 2 w nocy Uwielbiam wieczory i noce, poranków nie cierpię
A tak wogóle to się witam:-) i pytam, czy ktoś nie chce mojego dziecka na jakiś czas sobie pożyczyć, cobym mogła zapas cierpliwości i sił podładować, bo mi się skończył...;-)
megi17
Mama Zuzi i Pawełka
Witam się i ja dziś troszku niedysponowana Wczoraj z moim mieliśmy chęć na piwko dla mnie tradycyjnie tylko jedno ale tak mi się po tym jednym ssanie włączyło, że skradłam mojemu drugie tyskie no i klops...tak mnie kopnęło ze prawie potem wymiotowałam, mój sterczał przy mnie z miską czaicie jaką muszę mieć słabą głowę żeby po dwóch piwach usnąć jak niemowle? a dziś wstałam dopiero co niedawno i z takim bólem głowy że tabletkę musiałam połknąć ja się do picia nie nadaję haha piwa mam teraz narazie na dłuższy czas powyżej głowy bllee jem teraz śniadanie a potem nie wiem co będe robiła:/
reklama
C
ciasteczko
Gość
a ja dzisiaj zaszalalam kupilam sobie czolenka na wysokim obcasie koloru szarego, i klapki na lato na ala koturnie
jest fajny sklep na sikorskiego
jest fajny sklep na sikorskiego
Podziel się: