reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
a reszta spi czy jak?
zaraz ruszam z tad tylek, porzadki czas zaczac i jakis obiado zaczac robic bo pozniej sie nie wyrabiam

no pani magister musi jakos wygladac:tak::-)
ja sobie tez musze farbnac ale nie mam weny zeby robic:sorry:

milego dnia dziewczyny paaaa

tiaaa przyszla pani mgr musi sie najpier uporac z ostatnim rozdzialem pracy hihih;p a jak nie to bedzie pania mgr we wrzesniu ale co sie odwlecze to nie uciecze :p

Hello!!
PR brawo dla Amelki za odwage:-) moja też już pół roku śpi bez pampka:tak:
Daffi jak będziesz na mieście to wpadaj na kawuche:-)
Ja do Biedronki pozniej skocze z moją po jakieś podstawowe zakupki, mój dziś wszedł na służbę więc do jutra rana mamy luz blues:-D
Co do dnia dziecka to wybieramy się z Zuzką do Gorzowa a niech skorzysta i ma frajde...któraś może z was tam będzie ze swoją pociechą? jeszcze zastanawiamy się do którego warto iść bo nie bardzo się orientuję....jest jednak kilka miejsc:blink:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry