reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
czesc:-)
dziewvczyny po dzisiejszej nocce doslzam do wnisoku ze to nie na moje nerwy i sily taka praca,skonczylam prace dopiero o 6 mowie wam masakra nawet jeszcze nic nie spalam,plakac mi sie chce,taki kociol byl i tylko 4 osoby po 1 na kazde stanowisko a to znacznie za malo!!!!!!!!jak ja mam chodzic jak robot to ja dziekuje bardzo i za marne pieniadze,,, bo najnizsza krajowa..
ogolnie praca mi sie podoba ale gdyby bylo wiecej osob na nocce to jaknajbardziej bym pracowala a tak to ja zajechana jestem.wyobrazcie sobie ze nawet dostawcy jak przyjechali o 3 rano po towar to nic jeszcze nie bylo przygotowane to oni nam pomagali,mowie wam mam dosc!!!

marzenka- jak nei dajesz rady to daj sobie spokoj pewnei cos lepszego znajdziesz...

a zapomnialam moje dziecie pochwalic :)
moj urliop moze nei poszedl na marne:) sikamy do nocnika i kupke tez roobimy fakt zdrarza sie jeszcze zmoczyc gatki ale jak tylko chce siku to krzczy i biegnie do nocnika mama siku siku szybko :) na noc sie jeszcze pielu****emy bo nie chce zeby mi lozko zasikala ale jak otwiera oczy to leci siku :)
no i na dwor pielucjha jeszcze bo jeszcze za chlopno zeby tylek pod krzaczki wystawic ale ejstesmy na dobrej drodze :)

Ostatnia edycja:
Marzenka no troche szkoda,ale sprobowalas i wiesz ze to nie na twoje sily po co sie meczyc :tak::tak:..
PR gratuluje sikow :-):-) u nas narazie tez na dobrej drodze oby juz tak zostalo choc i dalej wpadki sie zdarzaja...:tak:

a ja robie sobie zapiekanke w piekarniku na sniadanko a co tam..
.;-)

czesc dziewczyny
marzenka jak praca beznadziejena to nie ma czego zalowac
zaczal sie poniedzialek i mam juz dosyc, dziewczyny zostaly w domu bo znowu cos:wściekła/y:zreszta do mnie tez niech to szlak

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
ciacho a co tam sie dzieje??:baffled:
chorobsko sie przyplatalo do dziewczyn??

PR dobre sobie "bosa" nie ma :-D
:-D

Do góry