reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

starsza ma zapalenie spojowek dobrze ze tylko w jednym oku, zreszta ja tez to zlapalam scierwo i dzisiaj rano oczy przekrwione,
lzawily dobrze ze mam lek, ale starsza nie poszla z takim okiem,
mloda miala zimno po ustami rozdrapala to 2 dni temu i na brodzie zrobily jej sie jeszcze takich kilka zmian
i ze to bakteryjne jest nawet nie pisze co, dostala masc z atybiotykiem nozesz k.u.r.w.a mac zawsze cos ja pierdziu nie moze byc normalnie

reklama
ciacho no to rzeczywiscie masz wesolo zawsze cos :-( ale niestety nic nie poradzisz...

glowka do gory za kilka dni przejdzie i bedzie oki
:-)

no wlasnie tego sie boje ze to co ma mloda moze nie przejsc za kilka dni, i moze sie zaostrzyc
tylko sie zastanawiam skad ona to zlapala,
musze naokolo smarowac zdrowa skore spirytusem zeby sie nie rozeszlo dalej i nie moze tego drapac a swedzi to
mam nadzieje ze jednak jej zejdzie to za pare dni

Heja;-) pospałam sobie dziś troszku:) teraz wcinam sałatkęi do tego wciągam parówe:-D:-D śmiesznie to zabrzmiało sama się śmieje:-D U nas dziś pochmurno ciekawe jak będzie reszte dnia...
Marzenka no trochę żal pracy ale jak się nie spróbuje to się nie zobaczy, ty się przekonałaś i już wiesz...ale czy na tych nockach to tak zawsze jest że mało ludzi i się nie wyrabiają, temu siedzą tak dlugo??? kijowo za nadgodziny trzeba placić! ale jeśli to prywaciaz to niestety tak z nimi jest nie każdy hojny. Ja miałam kiedyś bosa takiego że wykorzystywał ludzi jak się dalo harowaliśmy po 10-12 godzin a do pensji nic nie dodał:wściekła/y: ale wytrzymałam tam 3 lata bo musiałam, innej roboty nie było w mieście:no:

PR gratuluję Amelci to już się nazywa sukces:tak::-)
Hej Asiu:-)
A daffi to chyba nie ma bo teraz nadrabia z mężulkiem:-) i dobrze!!!:)))
magdamir Szymek też już na najlepszej drodze cierpliwość popłaca;-)
larvuniu 3-m się;-)
ciasteczko to współczuję twoim córom mam nadzieję że szybko im przejdzie..

Ostatnia edycja:
I ja sie witam..
Ja dzis padnieta jestem...... moje dziecko mnie ZSZOKOWALO!!!
spie sobie nad rane i slycze jakas muzyczke.. myslalam ze to sen jednak zbudzilam sie patrze na zegarek 4:20 i w lozeczku gra muzyka..
otoz Julka cala rozkopana w poprzek lozeczka trzyma w rekach maskotke pzczółke (pozytywke) naciaga ja sobie i gra jej a ta sie smieje i gada!
no w szoku bylam.. nigdy nie zbudzila sie w nocy na zabawe!
wiec poszlam szybko mleko zrobic i mowie ze pewnie sie uspi.. jak pila to oczy jej odlatywaly.. polezala w lozeczku i znow zaczela sobie gadac i krzyczec!
maz wstal i pochodzil z nia chwile ale nawet nie mylala o spaniu! wiec postanowilam wziac ja do nas do lozka bo tak mi sie spac chcialo... polozylam ja reke kolo jej glowki polozylam by czul;a dotyk i zasnela dodatkowo trzymajac mojego palca... ale tak do 5 rozrabiala naszczescie pospala do 8 a ja mimo wszystko wstalam jak neptyk.
w ogole wczoraj ogladalam plyte ze slubu brata i bratowej.. umisalam sie do lez.. mama i bratowa plakaly... na stronie tego zespolu bedzie przysiega w Kosciele bo im sie bardzo podobala... jak juz ja wrzuca to podrzuce wm link zobaczycie jak moja bratowa wymiekla:-D
pozatym julka od wczoraj buja sie na hustawce.. bardzo jej sie to podoba i bardzo chetnie w niej przebywa:)

zaraz do albumu conieco wrzuce

reklama
Do góry