reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
daffi dzieciaki takie sa zwlaszcza do roku z dnia na dzien czyms zaskakuja,
a pozniej pyskuja itp. ale i tak sa kochana bo to przeciez nasze dzieci

Ja już uciekam, moja zaraz pewnie wstanie, Ł lada moment będzie już w domu, zjemy coś i na 14 mamy być na kawie u naszej psiapsiółki:-) zajrze z wieczora baj;-)

A my zabkowanie przerabiamy. Wszystko do buzi, w czasie jedzenia przerwa z żałosnym płaczem (Beacia słyszała tylko wtedy jeszcze nie wiedziałam od czego to, bo dopiero wczoraj krecze w dziąsełku zobaczyłam). I jeszcze najlepszy gryzaczek od larvuni;-)nam wczoraj wcięło (nawet na Oliwkę nie moge zwalić, bo od wczoraj jej w domu nie ma).

Hello my po dlugim spacerku a teraz znajomi zaraz wpadna...:tak::tak:
bo chca zeby im zakupy w Polsce zrobic i kaske maja przywiezc :tak:

no to uciekam...:-) nasiedzialam sie hehe
:-)

reklama
Do góry